Home FASHION & BEAUTY ZIEN: dit is dé ideale verlovingsring voor pizza lovers

ZIEN: dit is dé ideale verlovingsring voor pizza lovers

Wie zou hier ongelooflijk blij mee zijn?

Shutterstock

Diamonds are a girl’s best friend, maar eigenlijk is eten dat ook. De allerbeste boyfriend ever combineert die twee gewoon en koopt je een verlovingsring in de vorm van een pizzastuk, met pepperoni in de vorm van kleine diamantjes. Mmm, I do(ugh)!

Bij het zien van deze verlovingsring smelt niet enkel de kaas op onze pizza, maar ook wijzelf! Domino’s Pizza pakte vorig jaar voor valentijn uit met een wel heel bijzondere actie. De pizzaketen gaf een verlovingsring weg voor wie zijn of haar liefje ten huwelijk wilde vragen op 14 februari. En wacht tot je het juweeltje hebt gezien!

Pepperoni

De ring, gemaakt uit 22-karaats goud, heeft namelijk de vorm van een pizzastuk! Vier kleine diamantjes moeten de schijfjes pepperoni voorstellen. Het juweeltje ziet er fantastisch uit en het is uiteraard de ultieme verlovingsring voor de échte pizzalovers onder ons.

Zetel

Domino’s Pizza zette deze ludieke maar o zo fijne actie op poten omdat ze merken dat valentijn een van hun drukste dagen in het jaar is. Steeds meer koppels kiezen er namelijk voor om op die bijzondere dag niet fancy uit eten te gaan in een duur restaurant, maar blijven liever gezellig onder hun tweetjes in de zetel met een lekkere pizza en een goeie film. Amen!

Inspiratie

Een gelukkige Domino’s-klant won de ring, maar het kan natuurlijk een mooie bron van inspiratie zijn voor al onze huidige en toekomstige lovers. Onze liefde gaat tenslotte door de maag, en tegen een diamantje – of vier – zeggen we ook nooit nee. Zoals Domino’s Pizza het zelf zegt: ‘Liefde is als een pizza. Het is cheesy, saucy en soms ook spicy!’

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.