Home Lifestyle Food WOW: dit is de allergrootste pizza ter wereld die je kan bestellen

WOW: dit is de allergrootste pizza ter wereld die je kan bestellen

Met wie zou jij deze volledig kunnen oppeuzelen?

De pizza der pizza’s wordt gemaakt in – what’s in a name? – Big Mama’s & Papa’s Pizzeria in Los Angeles. Hun Giant Sicilian is bijna 2 vierkante meter groot en kan je gewoon bij je thuis laten leveren. Say what?!

De gigantische pizza kreeg een welverdiend plaatsje in The Guinness  Book of Records als grootste bestelbare pizza ter wereld. Met bijna 2 vierkante meter puur eetplezier kan hij 50 à 70 mensen verzadigen (of onze girl squad op een doordeweekse filmavond).

Is this enough pizza? #HappyLaborDay #BMPPMost of our locations will be operating with normal business hours 🇺🇸️https://ordernow.bigmamaspizza.com/

Posted by Big Mama's & Papa's Pizzeria on Saturday, September 2, 2017

Smart

Er werken verschillende mensen aan dat meesterwerk van een pizza, dat bestaat uit veel kaas, salami en nog meer kaas. Hij gaat in één stuk in een gigantische oven en verdwijnt dan in een reusachtige doos, waar hij zorgvuldig in 200 stukken wordt gesneden. Zo groot als de pizza’s van Big Mama’s & Papa’s zijn, zo klein is hun bestelautootje. De doos past niet in de felgele Smart, dus vervoeren ze hem maar op het dak.

Oscars

De prijs van deze kanjer valt reuzegoed – pun intended -mee. Voor 210,50 euro is hij namelijk volledig van jou. Wil je extra vlees, vis, groenten of kaas? Dan betaal je een kleine extra. De pizza’s van Big Mama’s & Papa’s zijn trouwens om nog een andere reden wereldberoemd. Tijdens de Oscarceremonie van een paar jaar geleden bestelde presentatrice Ellen DeGeneres immers pizza voor de aanwezige celebrity’s, onder wie Channing Tatum, Brad Pitt en Jennifer Lawrence. Drie keer raden waar die heerlijke snack vandaan kwam…

Posted by Big Mama's & Papa's Pizzeria on Friday, June 16, 2017


Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.