Home Lifestyle Food JOBHOPPER: redactrice Herlinde is voor een dagje pizzakoerier

JOBHOPPER: redactrice Herlinde is voor een dagje pizzakoerier

'When the moon hits your eye like a big pizza pie, that's amore!'

Flair test verschillende jobs uit in het nieuwe format ‘Jobhopper‘. Voor de eerste video kroop redactrice Herlinde in de huid van een pizzakoerier bij Domino’s Pizza. Ben je benieuwd of de tomatensaus in het rond vloog en of de pizza’s wel in één geheel bij de klanten terechtkwamen? Neem dan zeker een kijkje!

Verga je van de honger, maar heb je geen zin om zelf te koken of zelfs nog maar kleren aan te trekken om iets te gaan afhalen? De pizzakoerier is je reddende engel. Door weer en wind vliegt hij of zij door de straten om je favoriete pizza lekker warm aan je deur af te leveren. Thank you, come again!

Vieren

We gingen langs bij Domino’s Pizza omdat zij deze maand hun 50ste vestiging openden. Om dat te vieren, geven ze 50 jaar gratis pizza weg. Say what?! Op hun Facebookpagina vind je alles om je gekste pizzadromen waar te maken. Wij vonden dit de ideale gelegenheid om eens te kijken hoe het er nu echt aan toegaat voor een pizzakoerier. Veel stress, vuile handen en tevreden klanten? Je ziet het hier.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Nog meer pizza: