Home Lifestyle Food HOTSPOT: healthy pizza’s smullen bij pizzaparadijs Standard

HOTSPOT: healthy pizza’s smullen bij pizzaparadijs Standard

Standard pizza Antwerpen
© Senne Van der Ven

Zin in pizza maar niet in te veel extra calorieën? Dan ben je bij de nieuwste pizzaspot Standard in Antwerpen aan het juiste adres! Zuurdesempizza’s uit de houtoven bedekt met biologische groenten en kruiden vanop eigen dak? Kom maar op!

Antwerpen is weer een topadresje rijker! Op de indrukwekkende PAKT-site in het Groen Kwartier vind je naast creatieve bedrijven ook het nieuwste pizzaparadijs Standard. Je kan er terecht voor zuurdesempizza’s of frisse salades met verse, biologische groenten en kruiden die boven je hoofd, op het dak van PAKT, gekweekt worden. Dat zorgt ervoor dat er geen vast menu is, maar er geregeld veranderd wordt op het ritme van de seizoenen.

Om de geheimen te ontdekken van het perfecte zuurdesemdeeg trokken de bezielers van Standard meermaals naar Italië. ‘We werken met zuurdesemdeeg omdat dat lichtverteerbaar is, geen suiker bevat en dus gewoon beter is voor de gezondheid‘, vertelt Michel Roose. ‘Zuurdesem ontstaat door een natuurlijke gisting. Ons deeg krijgt tijd en is bovendien vooral superlekker.’

Van plan om een bezoekje te brengen aan dit healthy pizzaparadijs? Dan raden wij je aan om om 17 uur binnen te vallen. Iedereen kan er dan genieten van de Standard Apero, met free fingerfood. Wij bestellen alvast een Aperol! Zien we je daar?

Standard: praktisch

Regine Beerplein 1, Antwerpen. Maandag tot vrijdag van 12u tot 14u en van 17u tot 21u30. Zaterdag en zondag van 17u tot 22u. Meer info en menu: standardpizza.be.

Foto’s: Senne Van der Ven

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.