Home Lifestyle Food DROOMJOB: dit bedrijf is op zoek naar professionele pizzaproevers

DROOMJOB: dit bedrijf is op zoek naar professionele pizzaproevers

pizza
Shutterstock

Prinses spelen op een cruiseboot van Disney of voor € 2500 per maand op egeltjes passen? Vergeet het maar, want wij hebben zojuist onze échte droomjob gevonden. Bij Bath Pizza Co. zijn ze namelijk op zoek naar professionele pizzaproevers en zoals jullie wel weten: pizza = life.

Toen we jong waren, kregen we soms te horen dat alles mogelijk is als je er maar in gelooft. En het ziet ernaar uit dat deze mensen gelijk gekregen hebben, want wij hebben net de vacature voor onze droomjob gespot. Je kan namelijk een professionele pizzaproever worden. Waar kunnen we solliciteren?!

Bath Pizza Co. heeft een vacature online gezet waarin staat dat ze een ‘pro pizza taster’ zoeken en wij waren op slag overtuigd. Het is geen voltijdse job, want ze zijn op zoek naar iemand die zich twee uurtjes per week kan vrijmaken. Moet lukken, toch? Het salaris is bovendien niet slecht en dan hebben we het nog niet over het grootste voordeel gehad: gratis pizza.

Pizza, please

Natuurlijk moet je er wel iets voor over hebben, want de plaats van tewerkstelling is in Bath. Alles voor de job, denken wij dan. Kan jij je vinden in onderstaande omschrijving? Stuur dan vliegensvlug je cv op, want wij hebben een vermoeden dat deze positie snel ingevuld zal zijn.

‘We zijn op zoek naar een proefpersoon om ons nieuwe menu uit te proberen. De ideale kandidaat weet veel over pizza en heeft een voorliefde voor verschillende smaken. In ruil voor je professionele mening krijg je de kans om al onze pizza’s te proeven en kan je vervolgens je mening geven aan onze chef.’

Lees ook: