Home Job DROOMJOB: op egeltjes passen voor € 2500 per maand

DROOMJOB: op egeltjes passen voor € 2500 per maand

Waar kunnen we solliciteren?

Als je zot bent van veel te schattige kleine diertjes, begin dan alvast maar je motivatiebrief te kriebelen, want deze job is je op het lijf geschreven. In een stadje in Engeland zijn ze namelijk op zoek naar een agent die gespecialiseerd is in het beschermen van egels.

De Suffolk Wildlife Trust (het bureau voor de bescherming van wilde dieren in Suffolk) is op zoek naar een nieuwe agent die gespecialiseerd is in de bescherming van egels. Jep, dat heb je goed gelezen! In Engeland neemt de bevolking stekelige diertjes namelijk sterk af. Om een idee te krijgen: de afgelopen tien jaar daalde de populatie met 30 procent in het Verenigd Koninkrijk. Iets wat de Wildlife Trust sterk verontrust en waar jij nu dus een stokje voor kan steken!

En om te zorgen voor die kleine levende cactussen, krijg je flink wat geld. Namelijk 2500 euro per maand. De moeite, nee? Rest jou alleen nog een motivatiebrief op te sturen die precies vertelt waarom jij de ideale oppas voor deze schattige egeltjes zou zijn. Succes!

Lees ook: