Home Lifestyle Body TIP: je kan volgende week gratis deelnemen aan het yogafestival ‘Yoga for...

TIP: je kan volgende week gratis deelnemen aan het yogafestival ‘Yoga for Think Pink’

Bewegen en tegelijkertijd het goede doel steunen? Dat klinkt als een win-winsituatie!

yoga
© Burst via Pexels

Kom jij pas echt tot rust tijdens een ontspannende yogasessie? Maak volgende week dan maar een paar avonden vrij in je agenda, want vanaf 15 tot en met 21 juni gaat het ‘Yoga for Think Pink’-festival door. Ideaal om te ontspannen na die lange werkdag!

Op zondag 21 juni is het International Yoga Day en dat laten ze bij Think Pink niet onopgemerkt voorbijgaan. Volgende week organiseren ze namelijk samen met Decathlon en fitnessplatform LiveWorkouts.be het ‘Yoga for Think Pink’-festival. Zo kan je dagelijks gratis (!) deelnemen aan verschillende yogalessen. Klinkt niet slecht, toch?

Voor iedereen toegankelijk

De yogasessies zijn voor iedereen – van beginners tot gevorderden – toegankelijk en je kan deelnemen vanuit je eigen woonkamer. Je hoeft je dus voor of na de les niet meer te verplaatsen. Per dag staan er meerdere lessen op het programma en deze worden gegeven door meer dan 40 verschillende instructeurs. Er staat dus voor iedereen wel iets op de planning en dan hebben we het werkelijk over élk gezinslid. Op zaterdag staat er bijvoorbeeld een les familieyoga op de planning en op zondag kan je dan weer deelnemen aan een sessie ouder-/kind-yoga.

Maar ook wie nood heeft aan wat me-time kan een geschikte les terugvinden in de planning. Zo zijn er iets rustigere lessen, maar ook wie zin heeft in een iets stevigere work-out kan er terecht. Nog een tip voor de ‘Familie’-fans onder ons: op zaterdag gaat er een les hatha yoga (beheersing van zowel ademhaling als lichaam) door en die wordt gegeven door Margot Hallemans aka Hanne Van den Bossche.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Deelname aan het festival is dus volledig gratis, maar wie wil, kan voor of na de les een vrije gift doen. De opbrengst hiervan gaat op zijn beurt integraal naar oncorevalidatieprojecten. Het gaat hier bijvoorbeeld om yogasessies voor borstkankerpatiënten in borstklinieken die aangeboden worden door Think Pink. Die sessies bevorderen onder andere het herstel en dit zowel tijdens als na de behandeling. Het goede doel steunen terwijl je zelf de kans krijgt om wat te bewegen? Dat klinkt als een win-winsituatie, als je het ons vraagt!

Inschrijven kan via volgende link.


Lees ook: