Home Lifestyle YES, PLEASE: er zou gepraat worden over een ‘W817′-film’

YES, PLEASE: er zou gepraat worden over een ‘W817′-film’

Volgens Aagje Dom, aka Jasmijn, heeft de cast al concreet samengezeten met scenaristen.

W817
© VRT

De concerten in het Sportpladijs waren zo’n succes, dat de cast van de Ketnet-serie ‘W817’ zin heeft gekregen om een vervolg te breien aan hun avontuur. Dat vervolg zou weleens de vorm kunnen krijgen van een film, aldus Danny ‘Tom’ Timmermans en Aagje ‘Jasmijn’ Dom in Het Nieuwsblad.

Zin in meer

‘Het Sportpladijs dat was echt maf. Ik stond daar echt van verbaasd’, vertelt Aagje Dom, de actrice die we kennen als de altijd opgewekte Jasmijn. ‘Dat is prachtig dat je na al die jaren nog altijd erkenning krijgt voor een project waaraan je met zoveel zin hebt meegewerkt.’ Die zin is sinds de Sportpladijs-concerten helemaal terug, vertelt ook Danny Timmermans aka Tom, dus is de cast van de populaire Ketnet-serie beginnen praten over een eventueel vervolgverhaal.

Een serie zal het alleszins niet worden, aldus Dom. ‘Er komt geen vervolg in de vorm van een serie. Die boog van 15 jaar kunnen we niet meer maken. En daarom dachten we: waarom geen film?’ Het gaat zelfs niet gewoon om een idee: er zijn al concrete stappen gezet in de richting van een nieuw ‘W817’-verhaal. ‘We hebben al samengezeten met scenaristen en de productie om te kijken wat de mogelijkheden zijn’, vertelt de actrice tot onze grote blijdschap. Al mogen we het vel van de beer niet verkopen voor hij geschoten is. ‘Misschien wordt de film niks en gaan we voor iets helemaal anders, een theaterproductie bijvoorbeeld. Eigenlijk willen gewoon nog eens zot doen: je leeft maar één keer, hè’, voegt ze er nog aan toe. Kaarsjes branden, jongens!

Meer nostalgie:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.