Home Lifestyle NOSTALGIE: je kan de allereerste aflevering van ‘Samson & Gert’ nu herbekijken

NOSTALGIE: je kan de allereerste aflevering van ‘Samson & Gert’ nu herbekijken

Dat staat garant voor een uur lang kijkplezier!

Genoot jij ook zo hard van het optreden van Samson en Gert tijdens het ‘Throwback Thursday’-concert? Dan hebben wij goed nieuws, want iedereen die van een portie nostalgie houdt, kan de allereerste aflevering van deze twee beste vrienden herbekijken op VRT NU.

In 1990 verschenen Samson en Gert voor het eerst op ons televisiescherm. Het programma van de twee boezemvrienden duurde toen maar liefst één uur lang. Hallokes! In de eerste aflevering zien we dat Samson en Gert net verhuisd zijn en dat ze hun leven laten filmen voor hun kleinste (of iets grotere) fans.

Nostalgie in overvloed

Het programma van toen draaide niet alleen rond Samsom en Gert, want het duo kondigde vanuit hun zetel verschillende tekenfilms zoals ‘Bolke de Beer‘, ‘Yakari‘, ‘Foofur‘ en ‘Seabert‘ aan. En zij die even vergeten zijn hoe buurman Joop Mengelmoes – acteur Stef Bos – de beruchte bel kapot deed, kunnen nu hun geheugen opfrissen. Kortom: deze 28-jarige aflevering bevat een hele hoop nostalgie.

De eerste aflevering van ‘Samson & Gert’ is beschikbaar tot 7 april, dus je hebt nog wel even de kans om terug te duiken in de tijd.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Nog meer nostalgie: