Home Lifestyle NOSTALGIE: je kan de eerste twee seizoenen van ‘Spring’ herbekijken op VRT...

NOSTALGIE: je kan de eerste twee seizoenen van ‘Spring’ herbekijken op VRT NU

Dat is gelijk aan 104 afleveringen kijkplezier!

Spring
© VRT NU

Toen we nog in de lagere school zaten, zagen onze weekavonden er praktisch altijd hetzelfde uit. Thuiskomen, ons huiswerk maken, snel eten en dan in de zetel ploffen voor een aflevering van ‘Spring’. En dat ritueel – op het huiswerk maken na – kunnen we nu overdoen, want VRT NU zwierde de eerste twee seizoenen van ‘Spring’ online. Dat is nostalgie in overvloed!

Spring‘ verscheen in 2002 voor de allereerste keer op ons televisiescherm en zes seizoenen later zette de serie er een punt achter. Menig kinderhart werd toen gebroken, maar anno 2018 hebben we de pleister daarvoor. VRT NU zette namelijk de eerste twee seizoenen van ‘Spring’ volledig online.

Bingewatchen à volonté

De verhalen van Katrijn, Chantal, Evert en co. waren vroeger dé gespreksonderwerpen op de speelplaats. Nu kunnen we er aan de koffiemachine opnieuw over praten, want seizoen 1 en 2 van de nostalgische jeugdserie kan je terugvinden op VRT NU. Daar staan 104 afleveringen op ons te wachten, en die zijn goed voor 1248 minuten bingewatchen. Wij halen alvast de nodige versnaperingen in huis voor deze portie pure nostalgie!

Helaas zullen we de afleveringen razendsnel moeten bekijken, want ze zijn slechts tot 28 februari beschikbaar.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.