Home Lifestyle Dieren YES: Ikea komt opnieuw met een überschattige huisdierencollectie

YES: Ikea komt opnieuw met een überschattige huisdierencollectie

© Ikea

Of onze huisdieren haast mooiere meubels krijgen dan wij? Wees daar maar zeker van, want naast Sofacompany komt ook Ikea voor de tweede keer op rij met een überschattige collectie speciaal voor jouw kat of hond. Van pure verwennerij gesproken…

Net zoals vorig jaar is de zogenaamde LURVIG-collectie volledig ontworpen vanuit het perspectief van katten en honden. Zo kan jouw kleine Minoes dit seizoen makkelijker eten en drinken dankzij de hoge keramische schaaltjes. Ook voor deze collectie namen de ontwerpers een dierenarts in de arm om te helpen bij de ontwikkeling van de collectie. Terwijl katten bijvoorbeeld graag hun schoonheidsslaapje in een aparte ruimte houden, vertoeven honden liever lekker dicht bij hun baasje. Daarom kwam er naast een luxueuze kattenhuisje ook een deken voor honden dat je zowel in je auto als naast je sofa kan leggen.

LURVIG-collectie

Keramisch schaaltje – € 5,99

LURVIG-collectie

Kattenhuisje (beschikbaar in verschillende kleuren) – € 5

LURVIG-collectie

Kussen – € 12,99

LURVIG-collectie

Scratching mat – € 4,99

LURVIG-collectie

Tunnel – € 7,99

LURVIG-collectie

Bed voor huisdieren – € 29,99

Leiband met reflectoren – € 9,99

LURVIG-collectie

Bed voor huisdieren (beschikbaar in verschillende kleuren) – € 49,99

[td_smart_list_end]

Oops, I bit it again

En alsof dat nog niet genoeg is, gaat de Zweedse meubelgigant dit jaar nog een stapje verder. Morgen gaat er namelijk speciaal voor Werelddierendag een gratis muziekplatform speciaal voor jouw kleine vriend live. Op Ikea Pets Tunes zal je hits als ‘Oops, I bit it again’,  ‘I can’t get no Scratchisfaction’ of ‘With or without meow’ terugvinden. De muziek werd dan ook gecomponeerd door deskundige geluidsingenieurs in samenwerking met katten- en hondenfluisteraars en musicologen. Zo zijn er tonen tot 77.000 Hz zodat jouw hond of kat ook een feestje kan bouwen terwijl jij naar het werk of de winkel gaat. Bye bye, verlatingsangst of verveling!

PS de nieuwe LURVIG collectie is verkrijgbaar vanaf 7 oktober op ikea.be en in de winkels van Hasselt, Mons en Arlon.

Beelden: © Ikea

Lees ook: 

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.