Home Lifestyle Dieren Deze Netflix-‘dogumentary’ volgt 5 labradorpuppy’s op weg naar hun toekomst als geleidehond

Deze Netflix-‘dogumentary’ volgt 5 labradorpuppy’s op weg naar hun toekomst als geleidehond

Cuteness overload.

Documentaire over labradorpuppy's
© Shane Guymon via Unsplash

Dierenliefhebber of niet, deze Netflixdocumentaire – of moeten we ‘dogumentary‘ zeggen? – móét op je watchlist. Veel te schattige labradorpuppy’s én een mooi doel? We’re in!

Haal alvast je warme dekentje uit de kast want dit najaar kruip je samen met je viervoeter in de zetel voor een documentaire. Yep, dat lees je goed: een documentaire. Op Netflix. Maar dan wel eentje van het veel te schattige soort. ‘Pick of the Litter‘ volgt namelijk vijf über cute labradorpuppy’s op weg naar een toekomst als blindengeleidehond. En als we ‘t internet mogen geloven, dan is de film pure cuteness overload.

De ‘dogumentary’ volgt de viervoeters vanaf hun geboorte gedurende twee jaar tijdens hun training voor een van de belangrijkste jobs ter wereld. De groep bestaat uit drie reutjes en twee teefjes: Patriot, Potomac, Primrose, Poppet en Phil, elkeen met een zeer specifiek karakter. Ze komen uit Californië en maken deel uit van de organisatie Guide Dogs for the Blind, waar ze elk jaar zo’n 1.100 kandidaten krijgen.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.