Home Deco Sofacompany komt met een zetel speciaal voor je hond

Sofacompany komt met een zetel speciaal voor je hond

Je kan op 5 oktober een 'testritje' doen tijdens een professionele fotoshoot.

Sofacompany voor je hond
© Avi Naim via Unsplash / Sofacompany

Vergeet een suf mandje of dat hoopje kussens in de hoek, als het van Sofacompany afhangt ligt jouw hond over een paar weken vanop zijn eigen designsofa naar jouw te staren.

Vind jij dat jouw trouwe viervoeter alleen maar het beste verdient? Dan kan je die traditionele hondenmand voorgoed opbergen, want Sofacompany komt met een designsofa voor je hond. Yep, dat lees je goed. De Flora Dog Edition is voorzien van een afneembare hoes die makkelijk te reinigen is en ook de stof zelf – in Dusty Rose of Dark Grey – ziet er niet alleen erg stijlvol uit, hij zou ook nog eens zeer onderhoudsvriendelijk zijn. Het prijskaartje: € 179. Iets voor jouw interieur, denk je? Rep je dan vanaf eind augustus/begin september naar de webshop van Sofacompany of kom op 5 oktober langs in de showroom in Antwerpen voor een professionele fotoshoot – en een eerste testrit – op de diervriendelijke sofa.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: