Home Lifestyle YESSS: er komt een tweede seizoen van ‘First Dates’ en singles kunnen...

YESSS: er komt een tweede seizoen van ‘First Dates’ en singles kunnen zich nu inschrijven

Zin in een spannende blind date op restaurant?

first dates
© Eén

De Vlaamse versie van het populaire Britse programma ‘First Dates’ was een schot in de roos en Eén kondigt nu aan dat er een tweede seizoen komt. Ben je vrijgezel en heb je zin in een spannende blind date op restaurant? Schrijf je dan snel in.

Liefde kan gemaakt – kijk maar naar ‘First Dates’ en ‘Blind Getrouwd’ – of gekraakt – ‘Temptation Island’ –  worden op televisie. In Groot-Brittannië is dat eerste programma al langer een succes en momenteel wordt de Vlaamse versie op Eén uitgezonden. In dit realityprogramma worden singles op voorhand aan elkaar gekoppeld en ontmoeten ze elkaar voor de allereerste keer tijdens een blind date op restaurant.

Perfecte match

De datingshow slaat duidelijk ook bij ons aan, want Eén kondigt nu aan dat er een tweede seizoen komt. Daarvoor heeft de zender natuurlijk een hele lading aan nieuwe vrijgezellen nodig en jíj kan er daar eentje van zijn. Je kan je namelijk nu inschrijven. ‘Wie weet vinden wij voor jou de perfecte match en verdrink jij binnenkort in de ogen van je tafelgenoot’, aldus Eén. En zo niet, dan heb je toch een tof babbeltje kunnen slaan met barman Bram, gastheer Patrick en serveersters Leena en Katelen of heb je lekker gegeten.

Het enige wat je moet doen, is uiteraard eerst al je goede moed verzamelen en dan naar de website van Eén surfen. Om een man of vrouw te vinden die perfect bij je past, willen de matchmakers je zo goed mogelijk leren kennen. Daarom is het belangrijk dat je de vragenlijst volledig én heel eerlijk beantwoordt. ‘Het maakt niet uit wie je bent of wat je zoekt in de liefde: “First dates” heeft plaats voor iedereen‘, klinkt het.

Nog wat extra overtuiging nodig? In het eerste seizoen gaf 60% van de vrijgezellen na de eerste date aan de ander te willen terugzien. Benieuwd aan wat je je kan verwachten en hoe het er precies aan toegaat? Kijk dan zeker op maandag- en donderdagavond om 21u25 naar het feelgoodprogramma op Eén.

Lees ook: