Home Lifestyle Het tweede seizoen van ‘Élite’ draait om de verdwijning van een hoofdpersonage

Het tweede seizoen van ‘Élite’ draait om de verdwijning van een hoofdpersonage

Opnieuw worden de studenten van Las Encinas ondervraagd, dit keer om de persoon in kwestie terug te vinden.

élite
© Netflix

Netflix heeft zopas aangekondigd wanneer het tweede seizoen van ‘Élite’ van start gaat. Nu weten we ook waarover het nieuwe seizoen zal gaan: de mysterieuze verdwijning van een van de studenten van Las Encinas.

Opgelet, voor wie het eerste seizoen van ‘Élite‘ nog niet heeft gezien: spoiler alert!

Guzmán, Lu, Samuel, Nadia, Christian en de andere studenten van Las Encinas zijn terug. Het nieuwe schooljaar is begonnen en ze verwelkomen drie nieuwe studenten: Valerio M., Cayetana G. en Rebeca P. Valerio is de halfbroer van Lu. Cayetana is het nieuwe meisje waar Lu jaloers op is en waarmee ze ‘vriendinnen’ probeert te worden om haar geheimen te ontdekken. Rebeca is een meisje uit de achterbuurt wiens familie ineens rijk is.

De leerlingen van Las Encinas willen niets liever dan hun leven terug oppikken na de dood van Marina en de arrestatie van Nano. Al lijkt dat gemakkelijker gezegd dan gedaan. Vooral Guzmán heeft het moeilijk met de dood van zijn zus. Ook Polo, Carla en Christian moeten zien om te gaan met het schuldgevoel dat ze met zich meedragen. Ondertussen is Samuel vastberaden om de echte moordenaar te vinden en zijn broer Nano vrij te krijgen.

Mysterieuze verdwijning

Drie maanden na de start van het schooljaar raakt een van hen vermist. Opnieuw moet de politie de jongens en meisjes van Las Encinas ondervragen om de persoon in kwestie terug te vinden. Het tweede seizoen van ‘Élite’ gaat meteen van start met de zoektocht naar de vermiste student. De serie maakt sprongen terug in de tijd terwijl de waarheid ontrafeld wordt. Om wie het gaat en waarom hij of zij vermist is, ontdek je binnenkort op Netflix.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.