Home Lifestyle YES: Netflix maakt startdatum van het tweede seizoen van ‘Élite’ bekend

YES: Netflix maakt startdatum van het tweede seizoen van ‘Élite’ bekend

© Netflix

Bleef jij ook met de mond vol tanden achter bij het einde van het eerste seizoen van ‘Élite’? Geen paniek, want de redding is nabij. Jawel, Netflix maakte zonet de startdatum van het tweede seizoen bekend, en daar hoef je zelfs helemaal niet lang op te wachten!

Eind januari raakte bekend dat de eigenzinnige tieners van Las Encinas hun schooluniform weer vanonder het stof hadden gehaald en de opnames van het tweede seizoen dus officieel van start waren gegaan. Gelukkig maar, want nu we eindelijk weten wie er achter de moord op Marina zit, verlangen we dan ook naar meer. Zoals gerechtigheid en een beter einde voor de knappe Nano

Hoe dan ook zullen we niet lang meer op die antwoorden moeten wachten, want Netflix kondigde zonet aan dat op 6 september het tweede seizoen op de populaire streamingsdienst te zien zal zijn. Dat deden ze aan de hand van een geheimzinnige teaser op Instagram. Eentje waarin zowat alle vertrouwde gezichten te zien zijn, maar ook enkele nieuwe.

View this post on Instagram

6 SEPTIEMBRE. ÉLITE SEASON 2.

A post shared by Élite (@elitenetflix) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

In de allereerste teaser, die alweer tactisch van hun Instagrampagina werd verwijderd, spotten we enkele maanden geleden dan ook al drie gloednieuwe personages: Cayetana G., Valerio M. en Rebeca P.. Of zij het leven op de prestigieuze school nog een tikkeltje dramatischer zullen maken, valt nog af te wachten, maar wij vermoeden in ieder geval van wel…

Lees ook: 

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.