Home Lifestyle VIJF gaat ‘Temptation Island VIPS’ met Pommeline en Fabrizio uitzenden

VIJF gaat ‘Temptation Island VIPS’ met Pommeline en Fabrizio uitzenden

Pommeline en Fabrizio bevestigden ondertussen dat ze niet lang na de opnames hun verloving verbraken.

temptation island
© VIJF

Het eerste seizoen van ‘Temptation Island VIPS’ liet VIJF nog aan zich voorbijgaan, maar het tweede seizoen blijkt te sappig om niet uit te zenden. Er hangt dan ook véél drama rond het programma. Vanaf september kunnen we ervan smullen.

Het format van ‘Temptation Island VIPS’ is hetzelfde als dat van de originele versie, maar dan met ‘bekende’ koppels en meer verleiders. ‘Bekend’ mag je hier eerder breed begrijpen: de koppels zijn gekend bij het Nederlandse publiek door sociale media of doordat ze eerder deelnamen aan een realityprogramma of ‘Temptation Island’ zelf. ‘Temptation Island VIPS’ is een programma van Nederlandse makelij dat uitgezonden wordt op de streamingdienst Videoland, maar VIJF heeft nu toch de rechten kunnen verkrijgen om het tweede seizoen van de reeks in september uit te zenden.

De reden daarvoor is duidelijk: Pommeline en Fabrizio doen mee aan het tweede seizoen en hun relatie overleeft de test niet. Nu ja, de twee zeggen dat hun breuk niets met ‘Tempation Island’ te maken heeft, maar het Nederlandse publiek, dat ondertussen al verschillende afleveringen zag, weet wel beter. Zonder te spoilen kunnen we zeggen dat het er niet helemaal koosjer aan toe gaat op het eiland. Uit reacties op sociale media kunnen we afleiden dat het hart van het Nederlandse publiek breekt voor Pommeline, die voortdurend in tranen uitbarst. Bovendien werd Fabrizio sinds de breuk gespot met verschillende verleidsters aan zijn zijde.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Babydrama

Het bedrog is niet de enige reden waarom er veel gepraat wordt over het tweede seizoen van ‘Temptation Island VIPS’. Nog voor de afleveringen begonnen, lekte namelijk uit dat een van de koppels na enkele dagen het eiland verliet. De reden daarvoor was een zwangerschap. Fans van ‘Ex on the Beach: Double Dutch’ herkennen het koppel waarover het gaat, Channah en Quentin, waarschijnlijk wel. Zij werden opnieuw een stel na hun deelname aan het derde seizoen van het MTV-programma.

View this post on Instagram

25 ?

A post shared by EOTBDD 3 | SCOOR DE ZOMER DOOR (@channahkoerten) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Het koppel gaf onlangs toe dat ze bij vertrek al wisten dat Channah zwanger was, maar dat ze de kans niet wilden laten liggen. Kijkers merkten na die bekentenis al snel op dat Channah wel nog rookt en drinkt in het programma, waarop ze reageerde dat ze rookte zonder te inhaleren en dat ze stiekem alcoholvrije cocktails kreeg.

De andere twee koppels zijn niet echt bekend bij de Vlaamse kijker. Yasmin en haar vriend Thomas Cox zijn bekende Nederlandse YouTubers. Damian Diepeveen is bekend van het tv-programma ‘Oh Oh Daar Gaan We Weer’, de opvolger van ‘Oh Oh Cherso’. Hij doet mee met zijn vriendin Shirley. Lie Meurs, bekend van ‘Ex on the Beach: Double Dutch’ én de ex van Fabrizio, doet mee als verleidster. Laetitia uit het derde seizoen van ‘Temptation Island’ maakt haar opwachting als extra verleidster.

‘Temptation Island VIPS’ is in september te zien op VIJF. Elke aflevering is een week eerder al in preview te zien op Vijf.be. In het voorjaar van 2020 mogen we een nieuw seizoen van de gewone reeks verwachten.

Lees ook: