Home Lifestyle VIJF zoekt vrijgezellen met lef voor nieuw datingprogramma

VIJF zoekt vrijgezellen met lef voor nieuw datingprogramma

Wie van je vriendinnen/vrienden moet zich sowieso inschrijven?

© pablo merchan montes via unsplash

Ben je al dat swipen naar links (of uitzonderlijk rechts) op Tinder beu of durf je in real life niet goed op die knapperd in de bar af te stappen? Schrijf je dan in voor een nieuw datingprogramma op VIJF, en wie weet vind je de man/vrouw van je dromen!

Is de slagzin ‘single and ready to mingle’ op je lijf geschreven en hou je wel van een uitdaging? Geef je dan op voor het allernieuwste datingprogramma van VIJF. De zender is namelijk op zoek naar vijf singles die de avonturen van hun vrijgezellenleven willen delen met de rest van Vlaanderen.

Charmeoffensief openen of bang afwachten

Ben jij een persoon die geen blad voor de mond neemt en onmiddellijk een charmeoffensief opent? Of ben je toch eerder het afwachtende type dat de kat uit de boom kijkt en zijn of haar date de eerste stap laat zetten? We komen het allemaal te weten in deze nieuwe show, waarin jíj misschien een van de hoofdrollen speelt.

De enige voorwaarde naast vrijgezel zijn, is dat je tussen 20 en 35 jaar bent. Wat je in ruil krijgt? Om het met de woorden van VIJF te zeggen: een zeer originele, felbegeerde en onvergetelijke date. Klinkt veelbelovend, toch?

Het avontuur van je leven

Op deze website kan je je aanmelden voor wat misschien het avontuur van je leven wordt. En wie weet hou je er de man of vrouw van je dromen aan over. Je moet gewoon je gegevens invullen, kort vertellen waarom je graag wil meedoen en een foto van jezelf uploaden. Succes!

Lees ook: