Home Lifestyle MUST-TRY: dankzij dit makkelijke trucje spaar jij volgend jaar 667 euro

MUST-TRY: dankzij dit makkelijke trucje spaar jij volgend jaar 667 euro

En dit zonder moeite te doen!

spaarvarken
© Getty

Is meer sparen een van jouw goede voornemens voor 2020, maar slaag je er meestal niet in om iets opzij te zetten? Dan is volgende uitdaging wellicht iets voor jou. De website PlayPennies bedacht namelijk een makkelijke challenge waarmee jij op een jaar tijd een paar honderd euro kan sparen. En dit zonder al te veel moeite te doen. Waar wacht je nog op?!

De challenge gaat van start op de eerste dag van het nieuwe jaar. Wat moet je nu juist doen? Op 1 januari steek je één cent in je spaarpot, de volgende dag twee cent, op de derde dag drie cent en ga zo maar door. Je spaart dus elke dag een klein bedrag en per dag wil je dit bedrag verhogen met één cent. Op de laatste dag van het jaar steek je dus 3,65 euro in je spaarvarken. Helemaal niet moeilijk en het gaat telkens ook maar om een klein bedrag. Klinkt haalbaar, toch?

via GIPHY

Op het einde van 2020 heb je dan 667,95 euro gespaard. Een mooi bedrag, als je het aan ons vraagt. Als je wil, kan je trouwens ook in de omgekeerde richting te werk gaan. Dan begin je dus daar als eerste het hoogste bedrag in je potje te steken en vervolgens steek je er elke dag een cent minder in. Nog een pluspunt van de challenge? Je bent eindelijk van al dat vervelende kleingeld af!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.