Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Micheile Henderson via Unsplash

Wedden dat je niet eens merkt dat je aan het sparen bent?

MUST TRY: dankzij dit makkelijke trucje spaar jij volgend jaar 667 euro

2022 is in aantocht, dus het is hoog tijd om werk te maken van jouw goede voornemens voor volgend jaar. Wil jij de komende twaalf maanden – net zoals heel wat andere mensen – meer sparen? Dan is deze uitdaging wellicht iets voor jou. De website PlayPennies bedacht namelijk een makkelijke challenge waarmee jij op een jaar tijd een paar honderd euro kan sparen. En dit zonder al te veel moeite te doen. Waar wacht je nog op?!

De uitdaging gaat van start op de eerste dag van 2022. Je hebt dus nog even de tijd om jezelf voor te bereiden. Al kost het je amper tot geen extra werk! Wat moet je nu juist doen? Op 1 januari steek je één cent in je (virtuele) spaarpot. Dit bedrag ga je per dag telkens met een cent verhogen. Op dag twee steek je dus twee cent in je potje, op de derde dag drie cent en ga zo maar door. Wedden dat je het op deze manier zelfs niet aan je portemonnee merkt dat je aan het sparen bent?

Vervolgens spoelen we even door naar de laatste dag van het jaar. Op 31 december 2022 steek je 3,65 euro in je spaarvarken. Zo zie je maar dat het effectief om erg kleine bedragen gaat!

via GIPHY

Het uiteindelijke resultaat? Als je elke dag flink je best gedaan hebt, heb je op het einde van het jaar 667,95 euro gespaard. Lang niet slecht, toch? Wie wil kan trouwens ook in de omgekeerde richting werken. In dat geval begin je met 3,65 euro en per dag trek je er een cent af. Door dit trucje eens uit te proberen, heb je een mooi bedrag gespaard in 2022.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '