https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle Film Pixar deelt trailer van zomerse animatiefilm ‘Luca’

Pixar deelt trailer van zomerse animatiefilm ‘Luca’

De film zal meteen en zonder extra kosten op Disney+ verschijnen.

trailer luca
© Pixar

Na een teaser heeft Pixar nu ook de officiële trailer van ‘Luca’ de wereld ingestuurd. En die zomerse animatiefilm zullen we meteen bij z’n release op Disney+ kunnen bekijken.

Disney en Pixar zetten de zomer in met een gloednieuwe animatiefilm die ons zo doet aftellen naar een vakantie aan de Italiaanse kust. Vanaf 18 juni is ‘Luca’ te zien op Disney+ en dus niet in de bioscoop zoals we eerder hadden vernomen.

Luca‘ is een coming-of-ageverhaal over Luca Paguro en zijn nieuwe beste vriend Alberto Scorfano, twee tienerjongens die samen genieten van een onvergetelijke zomer vol ijs, pasta en scooterritjes in een kustplaatsje aan de Italiaanse Rivièra. Maar het plezier wordt bedreigd door hun grote geheim: Luca en Alberto zijn namelijk zeemonsters en de inwoners van Portorosso lijken het daar niet zo voor te hebben. Ze moeten er dan ook voor zorgen dat niemand achter hun ware identiteit komt.

Trailer

In de officiële trailer die Pixar zopas in première liet gaan, komen we al helemaal in vakantiestemming door de mooie muziek (‘Il Gatto E La Volpe’ van Edoardo Bennato) en het zomerse plezier dat Luca, Alberto en hun nieuwe vriendin Giulia Marcavaldo beleven. We tellen dan ook enorm af naar de zomer én de release van de nieuwe Pixarprent!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: