https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle Film Er is eindelijk een teaser voor Steven Spielbergs versie van ‘West Side...

Er is eindelijk een teaser voor Steven Spielbergs versie van ‘West Side Story’

'The Fault in Our Stars’-acteur Ansel Elgort speelt Tony en Rachel Zegler neemt de rol van Maria op zich.

teaser west side story
© 20th Century Fox

‘West Side Story’ is een Amerikaanse Broadwayklassieker uit 1957, en in 1961 kwam er zelfs een film van uit. Nu, zestig jaar later, komt Steven Spielberg met een eigen verfilming. Op de Oscars werd een eerste teaser gelost met Rachel Zegler en Ansel Elgort.

Na de originele musical en een film in 1961, komt Steven Spielberg met zijn eigen verfilming van ‘West Side Story‘. Het is ondertussen al een aantal jaar geleden dat de regisseur zijn nieuwe project aankondigde. Zondagavond ging de teaser eindelijk in première op de Oscars.

Het originele verhaal van ‘West Side Story’ is gebaseerd op Shakespeares ‘Romeo en Julia’, en volgt Maria en Tony in het New York City van de jaren 1950 die ondanks twee rivaliserende straatbendes waarmee ze elk iets te maken hebben, de Jets en Sharks, toch verliefd worden op elkaar.

Ansel Elgort

‘The Fault in Our Stars’-acteur Ansel Elgort kruipt in de huid van Tony en opkomend talent Rachel Zegler speelt Maria. Rita Moreno, die Anita speelde in de film van 1961, is ook te zien in de remake, dit keer als Valentina. Daarnaast zien we acteurs zoals Ariana DeBose (Anita), Mike Faist (Riff), David Alvarez (Bernardo), Josh Andrés Rivera (Chino), Ana Isabelle (Rosalia) en Maddie Ziegler (Velma).

‘West Side Story’ is in de Verenigde Staten vanaf december te zien in de bioscoop. Of die releasedatum ook gelijk zal lopen met ons land, is nog af te wachten. In onderstaande teaser krijgen we een beeld van Steven Spielbergs creatie. Zo krijgen we een eerste blik op de twee straatbendes en zien we Maria en Tony in de brandtrapscène. Daarnaast horen we gefluit en het bekende nummer ‘Somewhere‘.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: