Home Lifestyle VIER lost uitzenddatum van nieuwe realityreeks ‘De Verhulstjes’

VIER lost uitzenddatum van nieuwe realityreeks ‘De Verhulstjes’

We zien heel veel tranen van geluk en plezier, maar ook van verdriet.

De Verhulstjes
© Vier

Na het grote succes van ‘Viktor Vlogdown’ maakt VIER een realityreeks over de familie Verhulst. De zender lost nu de eerste beelden van ‘De Verhulstjes’ en maakt ook de uitzenddatum bekend.

Uit het Netflixoverzicht van 2020 bleek dat reality het dit jaar enorm goed deed. VIER gaat op deze trend verder en maakte een realityreeks rond de familie Verhulst. De zoon des huizes Viktor Verhulst begon tijdens de eerste lockdown te vloggen en zijn grappige filmpjes werden enorm veel bekeken. Naar aanloop van kerst haalde zoonlief zijn camera weer boven om de dolle avonturen van de populaire familie opnieuw op beeld vast te leggen. Het resultaat daarvan kon en kan je telkens online op de website van VIER bekijken. Door het grote succes van ‘Viktor Vlogdown’ komt de zender nu met het televisieprogramma ‘De Verhulstjes’.

Hechte band

We krijgen de eerste beelden van de nieuwe show te zien en daarin blijkt andermaal dat het gezin enorm hecht is. We zien heel veel tranen van geluk en plezier, maar ook van verdriet. VIER verklapt ook de datum waarop de Verhulstjes voor de allereerste keer op ons klein schermpje zullen verschijnen, namelijk donderdag 7 januari.

In november liep een cameraploeg rond in de indrukwekkende villa van Gert Verhulst en zijn vrouw Ellen, waar ook Viktor en Marie vermoedelijk het overgrote deel van deze lockdown doorbrachten. Ook 90-jarige opa Jos en Marcel en Leo, de honden des huizes, zullen een prominente rol spelen in het programma.

Lees ook: