https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle TRAILER: de nieuwe ‘Cinderella’ is magisch en muzikaal, maar heeft ook een...

TRAILER: de nieuwe ‘Cinderella’ is magisch en muzikaal, maar heeft ook een belangrijke twist

Camila Cabello kruipt in de huid van een moderne Assepoester die haar eigen dromen najaagt.

trailer cinderella
© Amazon Prime Video

Amazon Prime Video stuurde vorige maand nog een teaser de wereld in voor de nieuwe ‘Cinderella’ met Camila Cabello in de hoofdrol. Nu is er eindelijk ook een volledige trailer en we zien onmiddellijk dat het traditionele verhaal een moderne twist krijgt.

We kennen allemaal het klassieke ‘Cinderella’-verhaal waarbij Assepoester net zoals alle andere meisjes uit het koninkrijk ervan droomt om naar het bal te gaan. Daar ontmoet ze de prins, worden ze verliefd en leefden ze nog lang en gelukkig. In de live-actionremake heeft het fictieve personage ook diezelfde wens om naar het bal te gaan, maar ze heeft een specifiek doel.

In ‘Cinderella’ speelt niemand minder dan Camila Cabello de hoofdrol en haar personage Ella heeft maar een droom: een leven voor zichzelf uitbouwen door haar eigen winkeltje op te starten waar ze haar zelfgemaakte jurken kan verkopen onder de noemer ‘Dresses by Ella’. Maar om zichzelf van een goede toekomst te verzekeren, moet ze eerst haar kledij kunnen promoten, en wat is daarvoor een betere plek dan het bal?

Dromen najagen

Wanneer haar gemene stiefmoeder haar jurk verpest, krijgt ze hulp van de Goede Fee die haar een nieuwe jurk aanmeet mét bijhorende glazen muiltjes. En haar drie muizen worden omgetoverd in echte mensen. De jurkendesigner maakt al meteen een entree op het bal en trekt zo de aandacht van de prins. ‘Ik kies jou om mijn prinses te zijn’, waarop Ella antwoordt: ‘Maar hoe zit het met mijn werk?’ We horen haar ook zeggen dat ze geen leven wil waarin ze vastzit in een koninklijke loge, net zomin als een leven opgesloten in een kelder. ‘Ik heb dromen die ik moet najagen’, horen we haar daarna ook tegen de prins zeggen. Go Ella! 

De trailer is alvast heel magisch en muzikaal. We zien toptalenten zoals Camila Cabello als Ella, ‘Pose’-acteur Billy Porter als de Goede Fee, ‘James Bond’-acteur Pierce Brosnan als de koning en vader van de prins, ‘Frozen’-actrice Idina Menzel als de stiefmoeder, ‘Speechless’-actrice Minnie Driver als koningin Beatrice en ‘The Craft: Legacy’-acteur Nicholas Galitzine als prins Robert.

Jaagt Ella haar eigen dromen na, luistert ze naar haar stiefmoeder en trouwt ze met de prins of zal ze een manier vinden om beide te combineren? We ontdekken het binnenkort! De live-actionremake met een moderne twist staat vanaf 3 september op Amazon Prime Video.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: