https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle YES: er komt officieel een derde seizoen van ‘Love, Victor’

YES: er komt officieel een derde seizoen van ‘Love, Victor’

Wie zal Victor kiezen?

derde seizoen love victor
© 2021 Disney and its related entities. All rights reserved.

Na een cliffhanger van jewelste op het einde van het tweede seizoen van ‘Love, Victor’, zullen fans zonder twijfel blij zijn om te horen dat er officieel – jawel! – een derde seizoen bevestigd is.

Victor Salazar kwam op het einde van het eerste seizoen van ‘Love, Victor’ uit de kast bij zijn ouders. In het tweede seizoen ging hij om met hun reactie en ontdekte hij verder zichzelf en zijn nieuwe relatie met Benji, maar fans kregen bij de laatste aflevering van dat nieuwe seizoen opnieuw te maken met een gigantische cliffhanger.

Benji of Rahim

Victor en Benji besloten namelijk om een pauze te nemen, wat ertoe leidde dat Victor closer werd met Pilars vriend Rahim. Hij begon te twijfelen aan zijn relatie met Benji en kuste uiteindelijk ook met Rahim. Maar er is nog hoop voor Venji. De laatste scène eindigde met Victor die voor een deur stond, klaar om aan te kloppen. Wie zal hij kiezen? Benji of zijn nieuwe love interest? We komen het sowieso te weten, want Hulu bevestigde dat er een derde seizoen van de serie komt.

In het nieuwe seizoen zullen we ook zien hoe Pilar en Felix hun band verder ontdekken, nadat ze eindelijk hebben gekust op het einde van seizoen twee. Ook Lake heeft in het derde seizoen misschien een nieuwe love interest, want we zagen haar en Lucy flirten na Lakes breuk met Felix. Oh la la!

Wanneer die nieuwe afleveringen bij ons op Disney+ Star zullen verschijnen, is nog niet bekend. Vermoedelijk zal dat ergens op het einde van de lente of het begin van de zomer van 2022 zijn.

Lees ook: