https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle TRAILER: na de break staat er ons heel wat te wachten in...

TRAILER: na de break staat er ons heel wat te wachten in ‘Riverdale’

We zien onder andere een dolgelukkige Toni met een baby in de armen!

trailer riverdale
© The CW

Het (lange) wachten zit er bijna op! Binnenkort gaat het vijfde seizoen van ‘Riverdale’ eindelijk verder op Netflix. Nu hebben de makers een trailer gedeeld voor de nieuwe afleveringen, en die is héél chaotisch.

‘Riverdale’ lastte begin april na de tiende aflevering – net wanneer we er weer helemaal inkwamen – opeens een pauze in die uiteindelijk maar liefst vier (!) maanden zou duren. Binnenkort zijn onze vrienden Betty, Veronica, Archie en Jughead terug op het kleine scherm te zien. Vanaf 12 augustus op de Belgische Netflix om preciezer te zijn. Op 19 en 26 augustus volgen ook de twaalfde en dertiende aflevering op de streamingdienst.

Josie, kettingzagen en rare wezens

Er zijn ondertussen ook beelden gelost voor de nieuwe afleveringen van het vijfde seizoen. Zo zien we dat Jughead gewoon nog (lees: fysiek dan toch) op planeet aarde is, nadat hij op het einde van de tiende aflevering verdween. Ondertussen probeert Veronica Reggie te overtuigen om ‘met de good guys te vechten’, gaat Betty op zoek naar de mogelijke moordenaar van haar zus en haalt ze het grof geschut (lees: een kettingzaag) boven. En Archie? Die probeert zoals gewoonlijk de held uit te hangen. Maar er is meer: we zien een raar wezen opduiken, Josie is terug van weggeweest, we zien een dolgelukkige Toni met een baby in de armen en nog zoveel meer.

In de trailer gebeurt er zoveel, waardoor we niet weten waar eerst naar te kijken. Bekijk de chaotische trailer zelf hieronder en maak je klaar voor de nieuwe afleveringen van ‘Riverdale’. Naar welke verhaallijn kijk jij het meeste uit?

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Riverdale (@thecwriverdale)

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: