https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle 11 veelbelovende series en nieuwe seizoenen die in augustus op Netflix verschijnen

11 veelbelovende series en nieuwe seizoenen die in augustus op Netflix verschijnen

Seizoen 2 van 'Valeria', een nieuwe reeks met Sandra Oh en de terugkeer van Marie Kondo!

nieuw netflix augustus
© Netflix

Elke maand opnieuw doen we een klein vreugdedansje wanneer de lijst met nieuwe Netflixtitels binnenkomt. Die van augustus maakt ons alweer érg blij. Seizoen 2 van ‘Valeria’! Een nieuwe reeks met Sandra Oh! En de terugkeer van Marie Kondo! Deze 11 series staan volgende maand sowieso op ons kijklijstje.

Cooking With Paris

In januari 2020 postte Paris Hilton een kookvideo op haar YouTube-kanaal. Die ging viraal en anderhalf jaar later heeft de blondine een eigen kookprogramma. Al is die term met een korreltje zout te nemen. Volgens Netflix is Hilton geen chef en beweert ze dat ook niet te zijn. ‘Met de hulp van haar celebrity friends, gaat ze aan de slag met nieuwe ingrediënten, nieuwe recepten en exotische keukenapparaten’, vertelt de beschrijving van Netflix ons. Benieuwd of ze haar slagzin ‘That’s hot!’ vaak zal bovenhalen.

Vanaf 4 augustus.

Hit & Run

De makers van ‘Fauda’ en ‘The Killing’ komen met een nieuwe spannende thrillerserie naar Netflix. In ‘Hit & Run’ raakt een man zijn vrouw kwijt na een verdachte aanrijding. Hij gaat op zoek naar de waarheid en raakt verstrikt in een web van geheimen en intriges, dat reikt van New York tot Tel Aviv.

Vanaf 6 augustus.

Check de trailer. 

Riverdale – deel 2 van seizoen 5

Na maandenlang afwachten krijgen ‘Riverdale’-fans in augustus eindelijk het vervolg van het vijfde seizoen te zien. Op donderdag 12 augustus verschijnt aflevering 11 op Netflix, een week later aflevering 12, enzovoort. Het vijfde seizoen zou uit 19 afleveringen in totaal bestaan. Daarna volgt sowieso nog een zesde seizoen van de reeks.

Vanaf 12 augustus.

AlRawabi School for Girls

‘AlRawabi School for Girls’ lijkt de Midden-Oosterse versie van ‘Élite’ te zijn, maar dan zonder de knappe kerels. De reeks speelt zich af op een meisjesschool waar drie mean girls de plak zwaaien. De buitenbeentjes die door hen gepest worden, willen wraak nemen.

Vanaf 12 augustus.

Check de trailer. 

Gone for Good

Na ‘The Stranger’, ‘The Woods’ en ‘El inocente’ is dit de vierde bewerking van een Harlan Coben-thriller die op Netflix verschijnt. In ‘Gone For Good’ verdwijnt Guillaumes vriendin Judith plots uit zijn leven, tien jaar nadat hij zijn eerste liefde en zijn broer tegelijkertijd verloor. Hij gaat op zoek naar de waarheid die jarenlang verborgen bleef door zijn vrienden en familie.

Vanaf 13 augustus.

Check de trailer. 

Valeria – seizoen 2

De Spaanse ‘Sex and the City’ is terug en heter dan ooit. Aan het begin van het tweede seizoen heeft Valeria nog altijd geen antwoord op de vraag van haar uitgever: wil ze haar ziel verkopen en onder een mannelijk pseudoniem schrijven? Gelukkig staan haar vriendinnen weer paraat om haar te helpen, én om raad te geven over haar (seks)relatie met Victor.

Vanaf 13 augustus.

Check de trailer. 

The Chair

De heerlijke Sandra Oh vertolkt in deze nieuwe comedyserie de rol van dr. Ji-Yoon Kim. Als eerste vrouwelijk hoofd van de faculteit Engels aan de prestigieuze Pembroke University en als een van de weinige werknemers van kleur, komt ze voor heel wat uitdagingen te staan .

Vanaf 20 augustus.

Check de trailer. 

Clickbait

Nick Brewer (Adrian Grenier) schijnt de perfecte partner, vader, vriend en broer te zijn, maar is dat wel zo? Wanneer de man ontvoerd wordt en er online met zijn leven gespeeld wordt, probeert zijn familie te achterhalen wie er achter de gruwelijke misdaad zit.

Vanaf 25 augustus.

Check de teaser. 

Titletown High

Er is nog niet veel geweten over de ‘Titletown High’, maar op het eerste zicht lijkt het een reeks à la ‘Cheer’, maar dan met meer tienerdrama. Deze nieuwe realityserie volgt het footballteam van Valdosta High, een middelbare school in een stadje in Georgia dat door de bewoners Titletown genoemd wordt. De camera’s volgen niet alleen de strijd voor de beker, maar ook de typische tienerleventjes van de spelers, vol liefdesperikelen en rivaliteit.

Vanaf 28 augustus.

Good Girls – seizoen 4

31 augustus betekent niet alleen het einde van de zomervakantie, maar ook het einde van good girls Beth, Annie en Ruby. Het vierde seizoen van de reeks is het laatste, zo werd eind vorige maand aangekondigd. De actrices zijn er zelf het hart van in. Jij kan gelukkig nog 14 afleveringen lang van de criminele vriendinnen genieten.

Vanaf 31 augustus.

Sparking Joy

Marie Kondo is terug! De opruimgoeroe zal opnieuw mensen helpen om hun huis en leven te veranderen met haar organisatiemethodes. In ‘Sparking Joy’ neemt ze drie handelszaken onder handen én kiest ze telkens een van de werknemers wiens leven ze een (emotionele) kuisbeurt geeft. De kijker krijgt bovendien een blik in Maries leven en zal zien hoe zij haar dagelijkse leventje georganiseerd en netjes houdt.

Vanaf 31 augustus.

Lees ook: