Home Lifestyle Er is een onverwachte oude bekende gespot op de set van de...

Er is een onverwachte oude bekende gespot op de set van de ‘Sex and the City’-reboot

Wat komt zij in Carries leven doen?

sex and the city reboot natasha
© Getty

Big, Aidan, Steve, Stanford, Anthony: alle personages waarvan tot nu toe geweten is dat ze terugkeren in de ‘Sex and the City’-reboot, klinken eerder logisch. Ze speelden aan het einde van de tweede film nog altijd een grote rol in het leven van Carrie en co. Maar de terugkeer van deze oude bekende hadden we niet zien aankomen…


Mr. Big, Steve en Aidan laten voorlopig nog op zich wachten, maar niemand minder dan Natasha, de ex-vrouw van Big, liep maandag rond op de set in New York. Nu ja, actrice Bridget Moynahan liep rond op de set, maar het leek er sterk op dat ze daar was om mee te spelen. ‘The idiot stick figure with no soul’, zoals Carrie Natasha graag noemde in tijden waarin bodyshaming nog niet zo frowned upon was, zal dus waarschijnlijk een rol spelen in de reboot. Heh? Hoe zelfs? Natasha is allang gescheiden van Big en verdween in seizoen 3 al uit de reeks. Wat komt zij in Carries leven doen?

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Het antwoord ligt misschien bij een spoiler die nu al de wereld werd ingestuurd. Fans van Team Big zetten zich best even neer voor ze dit lezen. Klaar? Big en Carrie zouden gescheiden zijn in de reboot. Dat schreef Page Six nadat het gelekte scripts kon inzien. En aangezien Aidan terug is, geeft Carrie hem misschien wel een nieuwe kans. Bah. Soit, we hadden het over Natasha. Misschien heeft zij iets met de breuk te maken? Zou Big Carrie bedrogen hebben met Natasha? De ultieme wraak! Of misschien wil Carrie gewoon praten met Natasha, van een ex-vrouw tot een ander? Een ding is zeker: we komen het dit jaar nog te weten. Nog maximum een halfjaar nagelbijten!

Lees ook: