Home Lifestyle George Sear speelt Benji in ‘Love, Victor’: ‘De eerste seksscène was awkward...

George Sear speelt Benji in ‘Love, Victor’: ‘De eerste seksscène was awkward om te filmen’

Het tweede seizoen van 'Love, Victor' staat sinds afgelopen vrijdag op Disney+ Star.

George sear love victor
© 2021 Disney and its related entities

Het tweede seizoen van ‘Love, Victor’ staat sinds afgelopen vrijdag op Disney+ Star. Wij spraken met George Sear (23), die dit keer niet Victors crush, maar zijn vriendje Benji Campbell speelt. We vroegen de Britse acteur onder meer naar zijn band met Michael Cimino, de intieme scènes en hoe het is om een homoseksueel personage te vertolken.

Het eerste seizoen van ‘Love, Victor’ zou oorspronkelijk op Disney+ verschijnen, maar de makers maakten dan toch de switch naar zusterbedrijf Hulu in de VS en in ons land naarDisney+ Star, het onderdeel met meer volwassen content. Zo hadden de makers dit keer meer ruimte om de serie nog representatiever en echter te maken, wat er dan ook voor zorgt dat de show nu iets rijper aanvoelt.

Victor Salazar (Michael Cimino) is nog steeds volop dingen aan het uitzoeken, maar lijkt in het tweede seizoen na zijn coming-out vastberadener en zelfzekerder dan ooit over zichzelf. Of zoals Victors zus Pilar (Isabella Ferreira) het zou zeggen: ‘Damn, gay Victor has way bigger balls than straight Victor‘. Bij die toenemende maturiteit horen tal van nieuwe ervaringen. Zo heeft het personage voor het eerst een vriendje en zoekt hij net zoals elke tiener in een eerste relatie uit wat dat betekent en hoe hij de dingen moet aanpakken. George Sear speelt Benji, het personage waarmee Victor alles stap voor stap ontdekt.

Wil je verder lezen?
Meld je dan aan of maak hieronder gratis een profiel aan. Zo krijg je toegang tot al onze verhalen. Veel leesplezier!
Maak een gratis profiel aan in nog geen minuut
& lees alle artikels van Flair!