Home Lifestyle ‘Thuis’-fans, opgelet: vanavond kan je toch nog een beetje genieten van je...

‘Thuis’-fans, opgelet: vanavond kan je toch nog een beetje genieten van je favoriete serie

'Nergens beter dan in uw kot: LIVE' zendt online tal van fragmenten en bloopers uit.

thuis
© Eén

We moeten tot na de zomer wachten op nieuwe afleveringen van ‘Thuis’. Om vaste kijkers een beetje te troosten, organiseert de Facebookgroep Thuis Online vanavond een speciale livestream met tal van fragmenten en bloopers uit de populaire serie.

Door de coronacrisis vond de seizoensfinale van ‘Thuis’ niet zoals altijd plaats in juni, maar al afgelopen vrijdag. Fans werden getrakteerd op een spannende dubbelaflevering en moeten nu tot na de zomervakantie wachten op het vervolg. Dat wil zeggen dat ze hun favoriete serie geen twee, maar vier maanden moeten missen. Om hen een hart onder de riem te steken, organiseert de Facebookgroep Thuis Online vanavond – maandag 27 april – een livestream ‘Nergens beter dan in uw kot: LIVE’.

Fragmenten en bloopers

In deze uitzending krijg je tal van fragmenten en hilarische bloopers te zien uit de geschiedenis van de soap. Er zijn ook ‘gastoptredens’ van Maggie De Block en Supercontent. De minister heeft een korte boodschap voor iedereen en die laatste zijn de twee mannen die een ode aan Marc Van Ranst brachten. Trommel dus je familie en vrienden op om via Zoom, FaceTime of Skype samen te genieten van een extra lang avondje ‘Thuis’.

De livestream begint om 20u en duurt tot 21u45. Je kan ‘m hier bekijken. Alle info vind je op de Facebookpagina van Thuis Online. Als het een succes is, dan zijn de organisatoren van plan om in de toekomst nog meer livestreams te houden. Veel kijkplezier!

Lees ook: