Home Lifestyle Netflix lost spannende trailer van eerste Belgische Netflix Original ‘Into the Night’

Netflix lost spannende trailer van eerste Belgische Netflix Original ‘Into the Night’

Vanaf 1 mei zijn onder meer Jan Bijvoet en Nabil Mallat te bewonderen in de thrillerserie over een moordende zon.

Volgende vrijdag verschijnt ‘Into the Night’, de allereerste Belgische Netflix Original, op de streamingdienst. Netflix releasete zonet de officiële trailer, waaruit blijkt dat deze reeks geen lachertje wordt voor mensen met angst voor het donker en/of vliegtuigen.

In ‘Into the Night’ slaat een internationale groep reizigers op de vlucht voor de zon, die op onverklaarbare wijze alles op haar pad doodt. In de trailer herken je onder meer de Vlaamse acteurs Jan Bijvoet (‘D’Ardennen’, ‘Peaky Blinders’) en Nabil Mallat (‘Patser’), en misschien de Brusselse Pauline Étienne en Laurent Capelluto. Verder bestaat de cast uit Italiaanse, Franse, Duitse, Poolse, Russische en Turkse acteurs.

Inti Calfat en Dirk Verheye, de regisseurs achter de Eén-reeks ‘Over water’, maakten de thrillerserie in samenwerking met het Belgische productiehuis Entre Chien et Loup. Ondanks het feit dat de cast grotendeels internationaal is en vermoedelijk enkel het begin van de reeks zich in Brussel afspeelt, is ‘Into the Night’ dus wel degelijk een Belgische productie te noemen. De serie verschijnt op vrijdag 1 mei wereldwijd en integraal op Netflix. Het lijkt er ons eentje om te bingen tot een kot in de nacht…

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: