Home Lifestyle ‘The 100’-bedenker Jason Rothenberg reageert op de dood van dit belangrijke personage

‘The 100’-bedenker Jason Rothenberg reageert op de dood van dit belangrijke personage

Spoiler alert!

the 100
© The CW

We hebben er lang op moeten wachten, maar een tijdje geleden zijn de eerste slachtoffers gevallen in het zevende en laatste seizoen van ‘The 100’. Nu lijkt het erop dat de makers de smaak te pakken hebben, want in de vorige aflevering moesten we afscheid nemen van een belangrijk personage. Jason Rothenberg, de bedenker van de serie, geeft fans nu wat meer uitleg in een korte video.

Enkele afleveringen geleden was het al einde verhaal voor Diyoza en Anders. Ook voor Indra leek het heel even slecht af te lopen, maar haar tijd was duidelijk nog niet gekomen. Door de dood van Diyoza en Anders moesten we al afscheid nemen van twee iets belangrijkere personages, maar de echte grote namen werden – tot nu toe, that is – gespaard. Zo kwam in de aflevering van vorige week Bellamy Blake om het leven.

The 100: bye bye, Bellamy

Het personage van Bellamy (gespeeld door Bob Morley) was sowieso al niet erg aanwezig in het laatste seizoen van ‘The 100’. En zijn terugkeer in de laatste afleveringen bleek helaas van korte duur. De vraag om eruit geschreven te worden, kwam van de acteur zelf. Bellamy werd door Clarke doodgeschoten in de vorige aflevering. De hoop dat de twee uiteindelijk een koppel zouden vormen, is nu dan ook echt van de baan.

Voor fans van ‘The 100‘ kwam het nieuws alvast hard aan. Vele kijkers stelden zich de vraag of Bellamy wel écht dood is. Acteur Bob Morley bevestigde het nieuws helaas op zijn sociale media en ook bedenker Jason Rothenberg geeft nu wat meer uitleg in een korte video. ‘Ik weet dat het hartverscheurend is en dat velen onder jullie nu vast erg droevig zijn. Dat ben ik ook. Bob zal gemist worden.’ Verder gaf Rothenberg nog aan dat Clarke het de komende afleveringen emotioneel nog erg moeilijk zal krijgen. Zij is namelijk de persoon die onder meer aan Octavia, de zus van Bellamy, moet vertellen wat er precies gebeurd is.

Hoe het verder zal aflopen, is voor de rest nog niet bekend. In de video kregen we wel een korte teaser van de volgende aflevering te zien. Zo keren de personages in de laatste drie afleveringen terug naar de aarde en er staat de overblijvers duidelijk nog een heuse strijd te wachten. Wij zijn benieuwd!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.