Home Lifestyle YAY: er is een derde seizoen van ‘Undercover’ op komst

YAY: er is een derde seizoen van ‘Undercover’ op komst

En het tweede seizoen moet later dit jaar nog verschijnen op Eén.

© Netflix

Zat jij vorig jaar elke zondagavond steevast voor de buis om de avonturen van drugsbaron Ferry Bouman en undercoveragent Bob op de voet te volgen? Wel, dan hebben we goed nieuws voor jou, want er staat al een derde seizoen van de serie op de planning! Dat heuglijke nieuws maakte de Nederlandse actrice Elise Schaap gisteren (per ongeluk) zelf bekend in een talkshow.

Van de platte uitspraken van Ferry en vrouwlief Daniëlle tot het spannende dubbelleven van undercoveragent Bob: kijkend Vlaanderen smulde van het eerste seizoen van ‘Undercover’. Begrijpelijk, als je weet dat de serie gebaseerd is op de langstlopende undercoveroperatie in de Belgisch-Nederlandse geschiedenis. Het tweede seizoen is ondertussen al ingeblikt en zal in het voorjaar te zien zijn op Eén, maar wat actrice Elise Schaap in een Nederlandse talkshow verklapte, had niemand zien aankomen. Zelfs Tom Waes niet.

‘Krijg ik nu straf?’

De twee Undercover-sterren waren gisteren namelijk te gast in het Nederlandse praatprogramma Jinek. Presentatrice Eva stelde hen dan ook de vraag of er een derde seizoen op komst is. Tom bleef daarbij geheimzinnig en antwoordde met een subtiele ‘misschien’, maar Elise, ofte Daniëlle in de serie, knikte daarentegen bevestigend naar haar. Al snel had de Nederlandse actrice door dat ze een nieuwtje gelekt had dat misschien nog niet geweten mocht zijn. Ze reageerde dan ook al snel met de woorden ‘Krijg ik nu straf? Er wordt nu druk gebeld, denk ik’.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Waarover het derde seizoen zal gaan, is uiteraard nog niet geweten. Eerst mogen we in het tweede seizoen achterhalen of Bob en Kim zichzelf kunnen redden in de wereld van de illegale wapenhandel, want naast XTC zijn ook wapens helaas een belangrijk exportproduct voor België. Dat de nieuwe afleveringen opnieuw garant staan voor een heleboel spanning, emotie en humor mag wel duidelijk zijn. Wij kunnen nu alvast niet wachten!

Lees ook: