Home Lifestyle ‘The 100’: de eerste hoofdpersonages zijn om het leven gekomen in het...

‘The 100’: de eerste hoofdpersonages zijn om het leven gekomen in het laatste seizoen

Het heeft een tijdje geduurd, maar het onvermijdelijke is nu toch gebeurd. #spoilers

the 100
© Warner Bros.

Na een korte pauze konden we deze week weer naar een nieuwe aflevering van ‘The 100’ kijken. Normaal gezien valt er in de serie regelmatig een dode, maar tot nu toe leek het erop dat de makers de hoofdpersonages wilden sparen. Al kwam daar in de laatste nieuwe episode verandering in…

In de voorbije seizoenen hebben we al afscheid moeten nemen van heel wat personages, maar in het zevende en laatste seizoen van ‘The 100’ hebben de hoofdpersonages al heel wat geluk gehad. In de afleveringen die we al gezien hebben, zijn er wel al enkele doden gevallen, maar in de aflevering van deze week kwamen er voor het eerst enkele grotere personages om het leven.

Eerste slachtoffers

In de aflevering van deze week, die de naam ‘A Little Sacrifice’ kreeg, kwamen er al zeker twee hoofdpersonages om het leven. Zo is het al zeker einde verhaal voor Diyoza en Anders. Deze laatste wordt vermoord door Hope, de dochter van Diyoza. Diyoza zelf kwam dan weer in contact met Gen 9, een biologisch wapen, waardoor ze van de planeet werd geveegd.

Last but not least lijkt het erop dat ook Indra dood is. Zij kreeg het aan de stok met Sheidheda en werd door hem gedood tijdens een gevecht. Wel kennen we haar als een echte vechter en tijdens hun vechtpartij gaf ze zich dan ook niet makkelijk gewonnen. Alleen zag Sheidheda zijn kans toen Indra probeerde om Madi te redden. Een lichaam kregen we van de makers van ‘The 100’ niet te zien, dus de kans bestaat dat haar personage alleen zwaargewond is. Met een beetje geluk zien we haar dit seizoen dus misschien nog terug, fingers crossed!

Lees ook: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.