Home Lifestyle #TemptationIsland: blonde strontvliegen en ‘gezicht op het eerste liefde’ in aflevering 14

#TemptationIsland: blonde strontvliegen en ‘gezicht op het eerste liefde’ in aflevering 14

Maar van wie is dat gekreun nu op de achtergrond?!

© VIJF

Het einde van het avontuur op ‘Temptation Island’ is in zicht. Gisterenavond gingen de kandidaten samen met hun temptation op dreamdate, een laatste beproeving alvorens ze hun lief weer in de armen kunnen nemen – of hen (lees: Arda en Zach) het vuur aan de schenen kunnen leggen. En hoewel de preview enorm veelbelovend leek, bleven we op onze honger zitten. En we waren niet alleen…

Nét voor het einde van de aflevering zien we hoe de kandidaten, op Chris; Karim en Roshina na, samen met hun temptation het bed delen. En dan gebeurt het: einde van de aflevering. Wie we op de achtergrond horen kreunen, blijft dus nog tot volgende week geheim. Is het Elke die Adra (terecht) schaakmat zet? Simone die niet aan de ogen van Bas kan weerstaan? Of rijden Zach en Arda nog maar eens een scheve schaats?

Chris zal het volgens Twitter alleszins niet zijn. Hij blijft zijn Angela en haar regeltjes trouw en verkiest een stoel, en niet het bed, om in te slapen. Hij heeft namelijk schrik dat verleidster Amber niet aan zijn looks en charmes kan weerstaan.

Bro, het staat buiten kijf dat hij niet te verleiden valt op het eiland en dat laat hij tijdens de dreamdate ook meermaals op een niet zo subtiele manier merken. Waar hij zich meer zorgen over maakt, is de vrouwelijke aandacht die hij ná zijn avontuur op ‘Temptation Island’ zal krijgen. De uitleg die hij daarvoor geeft, dient Amber (of in zijn woorden: zijn tijdverdrijf) en Twitter absoluut niet.

Zijn lief Angela heeft het dan weer wel enorm naar haar zin met verleider Sam. Ze zijn dan ook klaar voor de volgende stap in hun vriendschap:

Ook het gedrag van Zach zint Twitter niet. Hij dook vorige week de koffer in met verleidster Romee, maar blijft de schuld schaamteloos in de schoenen van zijn lief Simone schuiven. Meer zelfs, hij laat alweer vallen dat ze ‘disrespectvol’ is, of in het algemeen Nederlands: respectloos is.

Hij is zich dan ook echt van geen kwaad bewust. Een nachtje met iemand anders doorbrengen? Moet volgens hem kunnen. Maar o wee als Simone nog maar naar Bas (aka ‘de blonde strontvlieg’) durft te kijken…

En het blijft niet bij die rare – en ietwat narcistische – uitspraak van Zach , want aan de andere kant van eiland haalde Efrain zijn beste Nederlands mét haar op naar boven. Zo’n reis naar het buitenland, het doet toch wat met een mens hè!

En de volgende eyeroll, die is voor Arda. Hij gelooft nog steeds dat hij bij verleidster Eline een kans maakt én dat Elke hem wel zal vergeven.

En Elke? Die is veel te goed voor deze wereld, want het lijkt erop dat ze Arda wil vergeven voor de stommiteiten die hij begaan heeft.

Twitter heeft dan ook een duidelijk boodschap voor haar:

En de boodschap die we vorige week aan Roshina meegaven is goed aangekomen, want zij ziet ein-de-lijk in dat ze met haar gat in de boter is gevallen met een lief als Karim. Ze besluit dan ook dat ze klaar is voor de volgende stap in hun relatie.

En ze leefden nog lang en gelukkig, maar dat zal niet voor iedereen het geval zijn. Zal het sprookje voor Roshina en Karim goed aflopen? En overleven Angela en Chris de relatietest? We zullen het volgende week in de ontknoping te zien krijgen. De kijker heeft zelfs een tip voor VIJF om de aflevering nóg beter te maken:

Meer toffe tweets:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.