Home Lifestyle #TemptationIsland: krokodillentranen en vreemde playlists in aflevering 12

#TemptationIsland: krokodillentranen en vreemde playlists in aflevering 12

Vooral het gedrag van Zach leverde gisterenavond heel wat eyerolls op.

© VIJF

Het einde van ‘Temptation Island’ is in zicht en dat zullen we geweten hebben. De spanning op het eiland is te snijden en niet alleen de vrijgezellen, maar ook de kandidaten worden met de minuut hitsiger. Dat Arda binnenkort met de staart tussen de benen zal mogen afdruipen, was vorige week al duidelijk, maar ook Karim en Zach begeven zich nu op glad ijs.

En het is vooral die laatste kandidaat – of moeten we zeggen verleider?! – die gisterenavond alweer heel wat stof deed opwaaien. ‘Eerlijk zijn’ staat duidelijk niet in het woordenboek van het lief van Simone. Hij verleidt er in het mannenresort maar wat graag op los, om daarna de schuld moeiteloos in de schoenen van de verleidsters te schuiven. Hij was dan ook zonder meer hét onderwerp op een niet zo vriendelijk Twitter.

Toegegeven, hij is heel vindingrijk. Zijn geniale idee om verleidster Romee mee naar zijn kamer – of airport – te lokken met behulp van een tablet is een primeur en iets waar de programmamakers duidelijk niet op voorbereid waren. Zach doet alsof zijn neus bloedt en heeft daar volgens Twitter een heel goede reden voor, want de playlist waar hij zo gretig naar op zoek is, bestaat wel degelijk…

En daar stopt het niet, want alsof dat nog niet genoeg is, boort Zach zijn vriendin nog eens schaamteloos de grond in. Hij vergelijkt haar met Stalin en Lenin, terwijl ze – in onze ogen dan toch – geen foute avances maakt. En laten we daarnaast vooral niet vergeten dat hij tijdens het eerste kampvuur al zijn joker gebruikte…

Ook Arda valt al lang niet meer in de smaak bij het publiek. Hij vergooide al zijn kansen bij Elke en trapte zo los in de val van verleidster Eline. Mission accomplished! Maar Arda zou Arda niet zijn zonder een boosdoener aan te wijzen. Hij schuift de schuld in de schoenen van Eline en zoekt troost (en hoop?) bij verleidster Amber. Die hij wanneer de hormoontjes hun werk beginnen te doen weer laat staan voor Eline…

Diep vanbinnen beseft Arda welke misstap hij begaan heeft. Hij toont dan ook héél eventjes spijt, met de nadruk op ‘héél eventjes’. Krokodillentranen of niet, het was ook Twitterend Vlaanderen niet ontgaan.

Voor ‘Thuis’ heeft hij hoogstwaarschijnlijk niet gesolliciteerd, maar hij zou volgens Twitter wel een goede kans maken om deel te nemen aan ‘Love Island‘.

Zijn (ex?)-lief Elke blijft gelukkig niet bij de pakken zitten en laat zich van haar sterkste kant zien. Als er één iemand is waarvoor we dit seizoen dan ook oneindig veel respect hebben, dan is het wel voor haar. Meer zelfs, ze is voor vele vrouwen een écht voorbeeld. En terecht! Wat. Een. Vrouw!

Ook Annelien wordt op Twitter bezaaid met complimentjes. Ze gaf namelijk – tot zover wij ons kunnen herinneren – voor het eerst in de geschiedenis van ‘Temptation Island’ een knuffel aan een kandidate. Ze geeft Elke precies wat ze nodig heeft: heel veel liefde. Krop in de keel!

Rond Angela en Roshina blijft het verdacht stil, of toch alleszins in het vrouwenresort. Vooral Karim heeft het moeilijk om zijn vriendin nog een kans te geven. Zij was tijdens het laatste kampvuur uitzonderlijk hard voor haar vriend en hij (en ook wij!) weet niet hoe hij met zijn emoties moet omgaan. Tot nu toe is Karim heel trouw geweest, maar daar lijkt nu toch verandering in te komen. Als dat maar goed afloopt…

Of ook Karim een misstap begaat, zal aflevering 13 moeten uitwijzen. Misschien kan hij wel wat gezonde afleiding proberen te zoeken bij de andere gasten op het eiland om zo zijn verlangens toch in bedwang te houden,.

Meer toffe tweets:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.