Home Lifestyle #TemptationIsland: hartjes voor Elke en een hele hoop frustraties in aflevering 11

#TemptationIsland: hartjes voor Elke en een hele hoop frustraties in aflevering 11

#TeamElke was gisterenavond alvast trending op Twitter.

temptation island
© VIJF

In de aflevering van gisterenavond kreeg Arda met zijn eigen ogen te zien wat zijn bedrog veroorzaakt heeft op het vrouwenresort. De zichtbaar gebroken Elke maakte duidelijk wat los bij hem, maar van excuses was er geen sprake. Gelukkig was Twitter er om het voor haar op te nemen. De hashtag #TeamElke was dan ook een hele avond trending op het platform.

Dit seizoen moesten de mannen wat langer wachten op hun kampvuur. Zo kon Arda meteen zien hoe Elke reageerde op zijn bedrog. En hoewel de beelden voor een traantje zorgden, bleven de excuses uit. Hij verkondigde zelfs dat hij nog steeds achter zijn beslissing stond en dat hij hoopte dat dit haar sterker zou maken. Uitspraken waar ze op Twitter duidelijk niet van moesten weten.

Toch begon er in de loop van de aflevering ook iets bij Arda te knagen. Zo twijfelt hij steeds meer aan de oprechtheid van Eline en vraagt hij zich luidop af of hij niet beter bij Amber was gebleven. Iemand is duidelijk vergeten in welk programma hij zit…

#TeamElke

Met Elke gaat het ondertussen al iets beter. Tijdens het kampvuur wist ze zich al sterk te houden, maar ook in de aflevering van gisteren bewees ze nog maar eens dat zij the better person is. Twitteraars had dan ook niets anders dan lof voor haar.

Wie van de mannen wél punten scoort, is Karim. De filosofische uitspraken liet hij voor een keertje links liggen, maar toen hij zijn gevoelige kant liet zien, kreeg ook kijkend Vlaanderen het eventjes moeilijk. Daarnaast kreeg hij heel wat complimentjes omdat hij het opnam voor Elke. Go Karim!

Oh ja en laten we vooral de manier waarop hij Zach het nakijken gaf niet vergeten. Nu al het hoogtepunt van gisterenavond!

Sorry not sorry

Want als er één ding duidelijk is, is het wel dat ze op Twitter geen fan zijn van de nieuwkomer. Sorry, Zach!

Lees ook: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.