Home Lifestyle KIJKTIP: elke dag een trouwfilm of -realityshow op Vitaya in de maand...

KIJKTIP: elke dag een trouwfilm of -realityshow op Vitaya in de maand mei

Van filmklassiekers als 'The Wedding Planner' tot tal van realityreeksen waaronder 'Bride & Prejudice' en 'Marrying Millions'.

trouwfilm
© Getty Images

In mei is er een extra reden om af te stemmen op Vitaya want dan staat de zender volledig in het teken van de liefde. Zo goed als elke avond (!) mag je een film of realityshow rond trouwen verwachten. Haal de popcorn al maar in huis!

Vitaya verzacht de pijn voor bruiden die zich genoodzaakt zagen hun huwelijk uit te stellen met een maand bomvol films en realityshows in het teken van de liefde en trouwen. Te beginnen met de tv-film ‘A Wedding To Die For’ op vrijdag 1 mei om 20u35.

Later op de maand komen nog meer filmklassiekers aan bod, waaronder ‘The Wedding Planner’ (9 mei om 20u25), ‘Made of Honor’ (11 mei om 20u35), ‘Bridesmaids’ (13 mei om 20u35), ’27 Dresses’ (16 mei om 20u35), ‘Runaway Bride’ (18 mei om 20u35), ‘My Best Friend’s Wedding’ (23 mei om 20u35) en ‘Sweet Home Alabama’ (25 mei om 20u35).

Reality weddings

Naast films staan er ook realityshows op de planning, zoals de eenmalige special ‘A Current Affair: The Wedding of Cam & Jules’ op dinsdag 5 mei om 20u35. Cam Merchant en Jules Robinson namen deel aan het zesde seizoen van ‘Blind Getrouwd Australië’. De special gaat over de hernieuwing van hun trouwbeloften. Bovendien verwacht het paar een eerste kindje.

Diezelfde avond start om 21u30 het derde seizoen van ‘Bride & Prejudice’. In de Australische reeks worden koppels gevolgd die binnenkort in het huwelijksbootje stappen zonder dat hun familie de relatie goedkeurt. Om 22u30 die avond gaat de Amerikaanse realityreeks ‘Marrying Millions’ van start waarin zes koppels gevolgd worden die in het huwelijksbootje willen stappen, maar daarvoor eerst moeten afrekenen met hun verschillende achtergrond.

Vanaf 12 mei kan je elke dinsdag om 20u35 smullen van het het vijfde seizoen van ‘Married at First Sight Nederland’ (‘Blind Getrouwd Nederland’), dat in januari te zien was bij onze noorderburen.

Blijf hier op de hoogte van Vitaya’s programmaschema.

trouwfilm

De romantische komedie The Big Wedding (2013) is op 4 mei te zien op Vitaya om 20u35.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.