Home Lifestyle INSPIRATIE: 17 Instagramaccounts om te volgen als je binnenkort gaat trouwen

INSPIRATIE: 17 Instagramaccounts om te volgen als je binnenkort gaat trouwen

Of als je gewoon wil wegdromen...

© Getty Images
Stap jij binnenkort in het huwelijksbootje en ben je nog op zoek naar inspiratie? Deze 17 prachtige Instagramaccounts staan boordevol leuke ideetjes om de bruiloft van je dromen te realiseren.

5

Ik Trouw Belgisch

Op het account van Ik Trouw Belgisch vind je alles voor jouw Belgische huwelijk. Belgische juweliers, floristen, bruidsjurkenontwerpers… You name it, they’ve posted it.

.

6

Bridal Musings

Prachtige locaties, trouwjurken waarvan je mond openvalt, tal van decoratie-ideeën… De blog Bridal Musings, in 2011 opgestart door de toen pasgehuwde Elizabeth Muhmood Kane uit Londen, is een must visit als je op trouwen staat.

.

7

Elopement Love

De feed van Elopement Love staat bomvol echte huwelijksparen in de meest dromerige settings. Mocht je nog twijfelen of je een destination wedding wil, zal dit profiel je vast en zeker over de streep trekken.

.

8

Vogue Brides Australia

Vogue zou Vogue niet zijn, mocht het niet de meest luxueuze en over the top huwelijken delen op z’n account. De kans dat jouw bruiloft op deze feesten zal lijken, is klein. Maar hey, dromen mag toch?

.

9

Brides Magazine

Brides is in de VS hét magazine voor brides to be. Maar ook hun Instagramprofiel staat vol met prachtige plaatjes om bij weg te dromen. Klik nú op die volgknop!

.

12

The Knot

Openingsdansen, huwelijksreisbestemmingen, versjes om je geloften mee af te sluiten… Als je op de website van het Amerikaanse bruidsmagazine The Knot niet vindt wat je zoekt, vind je het nergens.

.

14

Pure Wow Weddings

Op Pure Wow Weddings moet je zijn voor de typische American weddings waarbij op geen dollar werd gekeken. Denk: gigantische bloemeninstallaties, bridal squads bestaande uit meer dan 10 bruidsmeisjes en verlovingsringen die zo gigantisch zijn dat je ze vanuit de ruimte kan zien.

.

15

Wedding Chicks

Naast echte huwelijken en hopen inspiratie vind je op het Amerikaanse Wedding Chicks gratis printables, zoals te personaliseren menukaarten, uitnodigingen, save-the-dates en logo’s.

.

17

The Bridal Journey

Nog een account voor de edgy bruid is het Australische The Bridal Journey. Denk: gewaagde bruidslooks, opvallende accessoires en dito make-up. Op het platform vind je handige tips en tricks over zowat elk aspect van een bruiloft, zoals de bruidstaart en de locatie.

.

Nog meer trouwinspiratie nodig? Check dan zeker ons trouwdossier!

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.