Home Lifestyle KIJKTIP: ‘We’re Here’ is de perfecte mix van ‘RuPaul’s Drag Race’ en...

KIJKTIP: ‘We’re Here’ is de perfecte mix van ‘RuPaul’s Drag Race’ en ‘Queer Eye’

In 'We're Here' doen queens Shangela, Eureka en Bob The Drag Queen een tour langs kleine - lees: eerder conservatieve - dorpjes in de Verenigde Staten.

we're here
© Telenet

Laat ‘RuPaul’s Drag Race’ en ‘Queer Eye’ een hete nacht samen beleven en je krijgt ‘We’re Here’. In de gloednieuwe realityreeks doen drie dragqueens die ooit streden voor de titel in RuPauls legendarische wedstrijd een tour door Amerika, waarbij ze de lokale bevolking laten proeven van de extravagante world of drag.

Wat is de gelijkenis tussen ‘Queer Eye’ en ‘We’re Here’ dan, vraag je? Buiten het feit dat de reeks bulkt van fabulous gay men, is elke aflevering ook opgebouwd rond make-overs en de bijhorende emotionele momentjes. Shangela, Eureka en Bob The Drag Queen gaan in elk afgelegen – lees: eerder conservatief – dorpje waar ze halthouden op zoek naar een drag daughter, ofwel een persoon van wie ze voor een keer een glamoureuze dragqueen mogen maken. Elke kandidaat (man, vrouw of x) komt met zijn eigen uniek verhaal. Het hoogtepunt van de aflevering is een drag show voor familie, vrienden en dorpsgenoten.

© Telenet

Eén van de kandidaten in de eerste aflevering is Erica, een moeder die omwille van haar geloof afkeurend reageerde op de coming-out van haar dochter. Maanden later ziet ze haar fout in en wil ze haar spijt betuigen. Met haar act als dragqueen hoopt ze te tonen aan haar dochter, die ze al acht maanden niet zag, dat ze veranderd is. Voel je het ‘Queer Eye’-weenmomentje al komen? Wel, gooi er een dosis glitter, haarlak, fierceness en vooral verdraagzaamheid bovenop en je hebt ‘We’re Here’.

Je kan de eerste aflevering van de zesdelige reeks nu bekijken op Telenet Play. Elke zaterdagochtend zie je een nieuwe aflevering verschijnen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Meer kijktips: 

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.