Home Lifestyle #LoveIsBlind: 27 geestige tweets die het eerste seizoen van de show perfect...

#LoveIsBlind: 27 geestige tweets die het eerste seizoen van de show perfect samenvatten

Wie met de meeste tweets gaat lopen? Dramaqueen Jessica, natuurlijk!

© Netflix

De realityshow ‘Love Is Blind’ deed de afgelopen twee maanden heel wat stof opwaaien, en dat niet alleen in onze woonkamers, maar – hoe kan het ook anders? – ook op Twitter. Nu ook de reünie van de koppels op Netflix staat en je meer dan voldoende tijd kreeg om de serie à la ‘Blind Getrouwd’ een kans te geven, kunnen we die tweets eindelijk zonder spoilers op jullie lossen. Enjoy!

Toegegeven, ook wij stonden een beetje sceptisch tegenover het programma, maar uiteindelijk kon het dramagehalte van ‘Love Is Blind’ ons toch overtuigen om het programma te bingewatchen. Niet omdat we het een leuk concept vonden, wel omdat we helemaal verliefd werden op de o zo jaloersmakende romance tussen Cameron en Lauren.

Oké, de twee tortelduifjes liepen misschien wel iets té hard van stapel…

Waar Lauren en Cameron door het publiek werden geprezen, kreeg die arme Barnett, vooral na de eerste twee afleveringen, de volle laag. Later in het programma blijkt gelukkig dat de stoere macho toch een hart van goud heeft.

Jessica daarentegen, kon niet op de steun van de kijkers rekenen. En eerlijk? We kunnen ze maar moeilijk ongelijk geven. De blonde kandidate was net iets té kieskeurig en liet Mark hopeloos verliefd op haar worden, terwijl wij moesten toekijken hoe hij steeds ongelukkiger werd en wegkwijnde in de uitzichtloze situatie.

Mark haalde het onderste uit de kan om Jessica toch voor zich te winnen, maar geen enkel compliment en lieve geste kon baten. Jessica bleef hameren op het feit dat niemand hun relatie zou goedkeuren, omdat hun leeftijdsverschil te groot was. Wanneer ook dat geen enkel probleem leek te zijn, moest ze opnieuw op zoek naar een ander excuus om Mark (nog meer) af te stoten.

En een ongeluk komt nu eenmaal nooit alleen. Het feit dat Jessica in een van de afleveringen haar hond een glas wijn voorschotelde, was voor vele kijkers dé druppel.

En dat allemaal terwijl arme Mark steeds meer op de achtergrond verdween…

Gelukkig waren Lauren en Cameron er om de boel af en toe toch een beetje op te vrolijken.

En stiekem was ook de relatie tussen Barnett en Amber best wel lachwekkend. De twee maakten een moeilijke start, maar herpakten zich gelukkig redelijk snel. Voor Amber was het lastig om plots in een vaste relatie te zitten, maar daar vond ze uiteindelijk toch een oplossing voor: ze transformeerde de o zo stoere Barnett in een gigantisch sloef. Problem solved!

En ook Damian had het maar moeilijk om zijn verloofde Giannina (Milady Gibelli) in toom te houden. Zij deed niets liever dan ‘m uitmaken voor het vuil van de straat. En Damian? Die stond erbij en keek ernaar…

Dat de twee uiteindelijk niet in het huwelijksbootje stapten, was dan ook niet verwonderlijk, althans voor Damian. Gianina snapte dan weer niet waarom hij haar voor het altaar in de steek liet.

Ook Jessica besloot om haar jawoord niet te geven. Dat zag natuurlijk iedereen – behalve Mark – al van mijlenver aankomen, maar dat mag uiteraard geen excuus zijn om je als een kreng te gedragen.

En net toen we dachten dat het niet erger en gruwelijker kon worden, besloot ook Kelly om niet met Kenny te trouwen. En daar was niemand, zelfs haar familie niet, mee gediend.

Gelukkig zijn er nog zekerheden in het leven: Lauren en Cameron! Eind goed, al goed.

Meer toffe tweets: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.