Home celebs Deze jonge gasten stalen de show tijdens de vierde aflevering van ‘The...

Deze jonge gasten stalen de show tijdens de vierde aflevering van ‘The Voice’

Sebastiaan en Sitse blazen jury omver.

VTM

Er passeerde opnieuw heel wat muzikaal talent tijdens de vierde aflevering van ‘The Voice Van Vlaanderen’ op VTM. Deze twee jonge gasten staken er volgens ons toch met kop en schouders, en natuurlijk stem, bovenuit.

Sebastiaan is amper 20 jaar oud, maar hij had niet lang nodig om de jury te overtuigen van zijn zangkwaliteiten. Na amper vijf seconden draaiden alle vier de coaches om. Met zijn diepe, warme stem brengt hij ‘I’m a Man of Constant Sorrow’ van Mumford & Sons. Een genre dat hij normaal nooit zingt, want hij heeft het meer voor de zachte nummers. Het is een schot in de muzikale roos. An Lemmens krijgt er kippenvel van backstage, het publiek geeft de jongeman een staande ovatie en ondertussen vechten Natalia, Bart, Alex en Koen om dit toptalent in hun team te krijgen. De combinatie van zijn jonge uiterlijk met zijn doorleefde stem, gecombineerd met zijn energie en tegelijkertijd rust op het podium maken hem een geduchte tegenstander voor de volgende afleveringen. Als kers op de taart speelt hij nog eens verschillende instrumenten. Sebastiaan kiest uiteindelijk voor Bart als coach.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Labrador

Sitse deed een paar maanden geleden mee aan het VTM-programma ‘The Band’. Daar werd hij te licht bevonden, maar dat liet de jonge gast niet aan zijn hart komen. Hij nam zangles en oefende uren, met succes, want drie coaches draaiden om voor zijn versie van ‘I’m Gonna Find Another You’ van John Mayer. Koen en Bart drukten tegelijkertijd op de knop nadat Sitse amper één zin had gezongen, Natalia volgde niet snel daarna. De coaches loofden hem voor zijn uniek stemgeluid en zijn coole podiumprésence. Volgens Bart zong hij zelfs beter dan de échte John Mayer. Sitse koos ook voor Bart als coach. An Lemmens vergeleek hem met een labrador, en ook wij denken dat Sitse met zijn looks en gitaar heel wat vrouwenharten sneller zal doen slaan in de volgende afleveringen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: