Home Lifestyle VIDEO: dit vader-dochtermoment deed ieders hart smelten tijdens ‘The Voice’

VIDEO: dit vader-dochtermoment deed ieders hart smelten tijdens ‘The Voice’

Cute!

The Voice
© Screenshot YouTube: The Voice

Misschien ken je Dave Crosby wel? Hij maakt namelijk samen met zijn 4-jarige dochter prachtige covers en daarna zwiert hij die video’s online. Maar nu waagde hij zijn kans bij de Amerikaanse versie van ‘The Voice‘. En jawel, deze keer nam hij opnieuw zijn geheime wapen mee. Kan het nog schattiger?

Dave Crosby filmt zowat elk moment uit zijn leven. Van een schattig duet met zijn dochter Claire tot de bekendmaking van de komst van zijn derde spruit. Maar zijn video’s met Claire doen het bijzonder goed. Zo mochten ze zelfs al eens een paar keer langskomen bij Ellen DeGeneres.

‘The Voice’

Omdat Dave al een lange tijd bezig is met zingen, besloot hij om zijn kans te wagen bij ‘The Voice‘ in Amerika. Zanger Adam Levine was meteen overtuigd en drukte al snel op zijn knop. Toen jurylid Jennifer Hudson vroeg wat zijn inspiratie was, vertelde Dave het vertederende verhaal van de band met zijn dochter.

Claire mocht zichzelf ook bewijzen en met haar cover van ‘You’ve Got a Friend in Me’ deed ze opnieuw ieders hart smelten. Cuuuute!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.