Home Lifestyle WOW: Vlaamse Ed Sheeran krijgt staande ovatie in ‘The Voice van Vlaanderen’

WOW: Vlaamse Ed Sheeran krijgt staande ovatie in ‘The Voice van Vlaanderen’

Hier willen wij meer van horen!

Dames en heren, wij hebben dé Vlaamse Ed Sheeran gevonden. Zijn naam is Bonni en hij lanceerde gisterenavond het begin van zijn carrière tijdens zijn auditie in ‘The Voice van Vlaanderen‘.

Wij zaten gisteren klaar voor nieuw aanstormend talent in ‘The Voice van Vlaanderen‘. En jawel, er passeerden weer een aantal toppertjes, maar de 19-jarige Bonni sprong er toch met kop en schouders bovenuit.

Zenuwen à volonté

Bonni houdt al langer van zingen, maar dankzij zijn gebrek aan zelfvertrouwen durfde hij nooit dé stap zetten om deel te nemen aan ‘The Voice van Vlaanderen’. Tot nu. Hij raapte al zijn moed bij elkaar en nam eindelijk deel aan de talentenjacht op VTM.

Met een bang hartje en zenuwen van hier tot in Tokio stapte hij op het podium. Gelukkig verdwenen die zenuwen als sneeuw voor de zon toen hij begon te zingen. Met zijn fragiele versie van ‘The Man Who Can’t Be Moved‘ veroverde hij de harten van iedereen, inclusief van de vier juryleden. Na zijn prachtige prestatie moest Bonni zelfs een klein traantje wegpinken. Toen smolt ons hart helemaal.

Niemand minder dan Koen Wauters mag zich de fiere coach van dit nieuw talent noemen. Yep, wij zijn stiekem jaloers op de rol van Koen.

Wil je de volledige auditie van Bonni bekijken? Ga dan snel naar de site van VTM. En liefste Bonni, wij willen wel eens genieten van een privéconcertje op onze redactie. Tot snel?!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.