Home Lifestyle HALLOKES: deze 10-jarige meid blaast opnieuw iedereen omver in ‘America’s Got Talent’

HALLOKES: deze 10-jarige meid blaast opnieuw iedereen omver in ‘America’s Got Talent’

Wat een stem!

© Screenshot YouTube: America's Got Talent

Wij zouden geld geven om een stem te hebben als de 10-jarige Angelica Hale. Tijdens haar auditie verbaasde ze al de volledige zaal, maar ook in de liveshows tilt ze haar zangkunsten naar een hoger niveau. Knap!

‘Ik wil de volgende Whitney Houston worden’, vertelde Angelica Hale tijdens haar auditie in ‘America’s Got Talent‘. En jawel, het lijkt erop dat de 10-jarige meid aardig in de buurt komt. Enkele dagen geleden bracht ze tijdens de halve finale van de talentenshow een eigen versie van ‘Without You‘ van David Guetta en Usher. Ze begon heel kwetsbaar, maar liet al snel zien wat ze in haar mars had. Ze kreeg een staande ovatie en haar prachtige prestatie leverde haar een plekje op in de grote finale. Winnen of niet, wij gaan sowieso nog iets horen van deze kleine ster!

Serieuze tegenstanders

Maar de concurrentie is hard, want ze moet het in de finale opnemen tegen onder andere buikspreekster Darci Lynne, de Nigeriaanse Kechi, de dove zangeres Mandy Harvey en de bliksemsnelle dansgroep Light Balance

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: