Home Lifestyle WOW: deze dansers bewegen zo snel als het licht in ‘America’s Got...

WOW: deze dansers bewegen zo snel als het licht in ‘America’s Got Talent’

Baba Yega 2.0?

Dansgroep Light Balance sprong een tijdje geleden op het podium van ‘America’s Got Talent‘. Niets bijzonders, zou je denken. Maar wanneer de dansers begonnen te bewegen, hadden wij ogen te kort. Hun spectaculaire act doet ons spontaan terugdenken aan onze vrienden van Baba Yega.

In een pikdonker decor begon de Oekraïense dansgroep Light Balance aan hun act in ‘America’s Got Talent‘. De duistere muziek, de vreemde man en het indrukwekkende lichtspektakel zorgden voor verwarde gezichten in de zaal, maar toen de muziek veranderde naar het deuntje van ‘24K Magic‘ van Bruno Mars, sloeg de sfeer helemaal om. In de positieve zin, welteverstaan. De dansers liepen van de ene hoek naar de andere en pakten het publiek helemaal in.

Golden Buzzer

En niet alleen het publiek werd ingepakt, ook presentatrice Tyra Banks vond het een prestatie om ‘u’ tegen te zeggen. Daarom liep ze zonder twijfel naar de Golden Buzzer en drukte ze de knop in. Tot in de liveshows, jongens!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: