Home Lifestyle Televisie WOEHOE: ABC maakt releasedatum van het 15de (!) seizoen van ‘Grey’s Anatomy’...

WOEHOE: ABC maakt releasedatum van het 15de (!) seizoen van ‘Grey’s Anatomy’ bekend

En onthult ook al meer over de verhaallijnen die centraal zullen staan.

Grey's Anatomy
@greysabc via Instagram

Het is een heuglijke dag voor zij die fan zijn van de betere televisiereeks. Niet alleen de uitzenddatum voor het laatste seizoen van ‘Game of Thrones’ is sinds gisteren bekend, ook werd zonet onthuld dat we Meredith Grey en co. opnieuw op de buis mogen verwachten in het 15de (!) seizoen van ‘Grey’s Anatomy‘ vanaf 27 september. Woehoe!

Markeer donderdag 27 september in je agenda want dan keren Meredith Grey (Ellen Pompeo) en co. terug naar het scherm voor het alweer 15de seizoen van ‘Grey’s Anatomy’. Sterker nog: de eerste aflevering zal maar liefst 2 uur duren. Féést!

‘Het 15de seizoen wordt het seizoen van de liefde’

De ziekenhuisreeks – die werd bedacht door Shonda Rhimes en voor het eerst op de buis kwam in 2005 – staat bekend om z’n vele dramatische wendingen, maar in het nieuwste seizoen zou vooral de liefde centraal staan.

We wilden meer vreugde, licht en humor toevoegen aan de reeks.

Scriptschrijver Krista Vernoff doopte het dan ook niet voor niets ‘The Season of Love’. ‘We wilden meer vreugde, licht en humor toevoegen aan de reeks’, wist Vernoff te vertellen aan TV Line.

De opnames voor het nieuwe seizoen gingen deze week van start in Seattle.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

!OPGELET SPOILERS!

Hoe het liefdesthema zich zal manifesteren ten huize Grey Sloan Memorial wou Vernoff nog niet kwijt, maar wij hebben zo onze eigen theorieën.

Zo is de kans groot dat stiefbroer- en zus Jackson en Maggie eindelijk zullen toegeven aan hun gevoelens nu Jacksons ex-vrouw April Seattle heeft verlaten. Verder zijn we ook héél benieuw hoe newlyweds Alex en Jo hun nieuwe leven als man en vrouw zullen ervaren.

Al voorspellen we zeker ook genoeg drama in dit ‘seizoen van de liefde’. Zal zwangere Teddy en wig drijven tussen Owen en Amelia? En krijgt Meredith eindelijk een volwaardige vervanger voor haar overleden echtgenoot Derek ‘McDreamy’ Sheperd? Wij duimen alvast van wel!

Surprise! #GreysAnatomy

A post shared by Grey's Anatomy Official (@greysabc) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Wanneer het 15de seizoen van ‘Grey’s Anatomy’ door VIJF zal worden opgepikt, is voorlopig niet bekend.

Nog meer ‘Grey’s Anatomy’: