Home Lifestyle Film AHA: zo klinkt de stem van Beyoncé in de live-actionremake van ‘The...

AHA: zo klinkt de stem van Beyoncé in de live-actionremake van ‘The Lion King’

In de nieuwe teaser horen we voor het eerst de stem van haar personage Nala.

Volgende maand is het zover en verschijnt de live-actionremake van ‘The Lion King’ in de bioscoop. De vorige trailers maakten al duidelijk dat de film een pareltje zal worden, maar dankzij Beyoncé hebben we nog iets meer om naar uit te kijken. In de nieuwe trailer kunnen we namelijk voor het eerst de stem van haar personage Nala horen.

Gisteren plaatste Queen B een filmpje op haar YouTube-kanaal. Dit keer ging het niet om nieuwe muziek, maar om een nieuwe teaser van de live-actionremake van ‘The Lion King’. In de video, die helaas maar 30 seconden duurt, krijgen we hoofdzakelijk oude beelden te zien, maar voor het eerst kunnen we wel de stem van Nala, ingesproken door Beyoncé, horen. Hoe dat klinkt, ontdek je in de video hieronder.

Als afsluiter krijgen we van de makers ook nog ons favoriete duo te zien. Zo sluiten Timon en Pumba het filmpje op ludieke wijze af. Voor ons zit er helaas niets anders op dan verder aftellen. Nog iets meer dan een maand zullen we geduld moeten uitoefenen, want ‘The Lion King’ komt bij ons uit op 17 juli.

Meer van Disney om naar uit te kijken:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.