Home Lifestyle Film ZIEN: superspannende trailer van ‘The Predator’

ZIEN: superspannende trailer van ‘The Predator’

Wiens hand ga jij vasthouden tijdens deze film?

20TH CENTURY FOX

Dit najaar bestormen buitenaardse wezens opnieuw de cinemazalen dankzij de film ‘The Predator’. Verdwijnt de menselijke samenleving of kunnen we de aliens een kopje kleiner maken? De trailer belooft ons alleszins een spannend gevecht op leven en dood!

Een ruimteschip crasht op aarde en een jongetje zorgt er per ongeluk voor dat de inhoud ervan vrijkomt. Het zijn helaas geen schattige E.T-lookalikes die gewoon een telefoontje naar huis willen plegen, maar bloeddorstige moordmachines die jacht maken op elk mens die hun pad kruist. Brrr!

Gelukkig rapen enkele ex-soldaten en een biologieleerkracht al hun moed bijeen en gaan ze de – op het eerste zicht hopeloze – strijd aan met deze verschrikkelijke wezens. Op hun schouders rust de levensbelangrijke taak om de menselijke samenleving te redden. De predators hebben de ruimte al veroverd, maar zullen ze erin slagen om ook de aarde te bemachtigen?

Voorsmaakje

Boyd Holbrook, bekend van ‘Narcos’, en Olivia Munn spelen de hoofdrollen in de film. ‘The Predator’ komt dit najaar, meer bepaald op 17 oktober, bij ons in de cinema. In de spannende trailer hieronder krijg je alvast een voorsmaakje:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten


Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.