Home Lifestyle Film ZIEN: veelbelovende trailer van boksdrama ‘Creed II’

ZIEN: veelbelovende trailer van boksdrama ‘Creed II’

Sylvester Stallone sleepte een Oscarnominatie in de wacht voor de eerste 'Creed'.

YOUTUBE

De boksfilm ‘Creed’ was in 2016 een groot succes. Sylvester Stallone sleepte er zelfs een Oscarnominatie mee in de wacht. Dit najaar mogen we het vervolg ‘Creed II’ in de cinema verwachten.

De eerste film vertelt het verhaal van een oude bokslegende Rocky Balboa die de zoon van zijn overleden vriend en oude rivaal helpt trainen voor een kampioenschap. Adonis Johnson werd geboren nadat zijn vader en bokskampioen Apollo Creed stierf tijdens een gevecht in de boksring. Hij heeft hem nooit gekend, maar hij wil koste wat het kost in de voetsporen van zijn vader treden.

De film was overal ter wereld een groot succes en Sylvester Stallone, die Rocky Balboa speelde, greep zelfs net naast een Oscar voor zijn rol in het beklijvende boksdrama. Voor ‘Creed II’ zijn meneer Stallone en Michael B. Jordan als Adonis opnieuw van de partij.

Geschiedenis herschrijven

Adonis is de nieuwe kampioen bij de lichte zwaargewichten en voor zijn volgende match komt hij oog in oog te staan met Viktor Drago, de zoon van Ivan Drago die zijn vader destijds de fatale klap gaf die een einde maakte aan zijn leven. Michael die ondertussen papa werd, heeft veel op het spel staan, terwijl Ivan niks te verliezen heeft.

Ondanks waarschuwingen van zijn trainer Rocky wil Michael toch vechten tegen de Rus. Hij wil de uitdaging aangaan, maar zal hem dat lukken of wacht hem hetzelfde noodlot als zijn vader? De film komt dit najaar, meer bepaald eind november, in de bioscoop. Check hieronder zeker de veelbelovende trailer:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten


Lees ook: